![]() |
|
Омилени ресторани/гостилници/кафани |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 9> |
Автор | |
Biolica ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 808 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kamnik , malce solenko no definitivno vredi sekoj denar
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Камник оној ресторан кај мене шо даваат ручеци за помен или????
![]() ![]() ![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
mimicria ![]() Сениор ![]() ![]() magnet za defekti Регистриран: 27.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3444 |
Picerija : Enriko
Gostilnica : DM, ima edna vo Leptokarija, se vika "Kaldrma" imase super kebapcinja, pindjurce i to....sega razbrav deka go rasipale jadenjeto..(treba da proveram)..a se odi samo vo leto, zaradi sedenje na terasa. "Zlate" e klasika..ne sum bila 4-5 god..a i nekako ko fast food mi e.. Kafana : Pa ja sakam "Ezerce", ama vo prolet, koga se e zeleno i se sedi na terasa, jadenjeto ne e nisto posebno Vo "Jana" odevme pocesto ama ne mi se sviga nekako (makedonska kujna preadaptirana za stranci- sterilna) Vo Ohrid : "Kaj cetkarot" (mislam taka se vikase - bivsi momir, mi se sviga atmosferata), picerijata vo saraiste - navecer jades na sveki na plaza, sovrsena makedonska kujna - restoranot na biljanini izvori i "Kaj cinarot" Veles : definitivno Snupi - podobri jadenja nemam probano Gotova hrana : DM - kapistec Sakam da odam na pita na pantelejmon, na kacamak vo trnica (mavrovo), na cajce so rum na matka (sega so snegot vo zima e super, ima kamin i epten e ubavo). P.S. Mama's ne e kafana, kafic e! |
|
![]() |
|
Biolica ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 808 |
vlez od Skopje,koga vleguvas od strana na Autokomanda,pred benziskata na Lukoil ima znak i pat koj sto prodolzuva desno. Vozis uste dobri kilometar i pol po toj pat,treba da pomines i eden mal tunel i ke dojdes do hotel-restorant Kamnik. Sluzat divec i po mnogu raboti se edinstveni vo Makedonija. Megjudrugoto i po cenite Zatoa pazi,hehehe. Ako nejkes ili ne mozes mnogu da se potrosis (sto ako me slusas mene bi ti bilo i pametno,zatoa sto navistina preteruvaat) pij edno kafe i naracaj si PALACINKA. Veruvaj mi... ne si probal poukusna u zivot do sega.... Mestovo e fantazija |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
aaa pa u blizina mi bilo
![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
Ssssssssssssss ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 197 |
Posleden Obrok najdobar restoran kakva skara imaattttttt mmmmmmmmmmmmmm
![]() Изменето од Ssssssssssssss - 13.Јануари.2009 во 15:02 |
|
![]() |
|
karamandi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 1496 |
vodenica definitivno
|
|
![]() |
|
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
da,dobar e. |
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
![]() |
|
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
i ima miris na cvet. ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Rosoman ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
da,corbite im se extra. |
|
|
|
![]() |
|
Balaban - prekrasna hrana. Duri malce mi go vrati smekot kon Ohrid...
|
|
![]() |
|
Glenn ![]() Сениор ![]() ![]() Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Македонска Куќа онаа старата, Злате на времето и што имам јадено убава храна по некои биртиички забутани по Дебар Маало на кои ни на називот не им се сеќавам.
![]() |
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
![]() |
|
Командантица ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2129 |
пицерија ЕлГреко и Буре
![]() |
|
..Живеам за да умрам..!
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 9> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |