IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Мистерии и астрологија
  Активни теми Активни теми RSS - Магија за заљубување
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Магија за заљубување

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 910111213 17>
Автор
Порака
Дак Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Ноември.2008
Статус: Офлајн
Поени: 477
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Дак Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јануари.2009 во 18:39
Има сешто на овој бел свет,магиите делуваат само на оној кој верува во нив,не за друго потсвесно...
Љубов и само љубов
Кон врв
karamandi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Ноември.2008
Поени: 1496
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај karamandi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јануари.2009 во 22:13
magija ne veruvam vo toa
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Дак Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јануари.2009 во 22:49
Магија може да биде и лоша,зла мисла,колнење исто така.

MAGIJA je jedna anticka, stara znanost bazirana na promatranju kretanja i pomicanja zivotne energije kroz sve sto je stvoreno. Ona se zasniva na ideji da je sva zivuca materija uronjena u jedan specifican fluid u istom vremenskom razdoblju. Sa magijom se potvrduje da se moze utjecati na taj dragocjeni fluid. Mora se znati adresa gdje se upucuje kao i vrijeme. Osoba koja radi magiju, svoje misli i namjere utiskuje u toku jednog magicnog rituala. Moguce je djelovati ne samo na stvari, na zivotinje, ljude nego i na slijed najrazlicitijih buducih dogadaja. Rezultati znanstvenih istrazivanja govore da zivotni, magijski fluid danas se definira kao frekvencija. Magicno djelovanje na covjeka uvijek je dvojako, odnosno frekvenciju magije prvo prima astralni dio covjeka ( njegova aura, energija ), pa tek onda njegovo tijelo kao cvrsta materija.
Љубов и само љубов
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јануари.2009 во 23:08
Вежбање пред огледало занесени фаци и драматичен поглед
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Дак Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јануари.2009 во 17:02
Има една интересна вежба пред огледало,но не е за магии и слично,туку за гледање на претходните карми...пробав,малку ми е језиво,ми се изобличи лицето,некои мислат дека е оптичка варка,ама оваа што видов во огледалото беше...нешто е слично како кога гледаш три де слики.
Љубов и само љубов
Кон врв
ANITA11 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Јануари.2009
Поени: 21488
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ANITA11 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јануари.2009 во 17:02
ne veruvam vo magija ...... toa e samo za suevernite ..toa ne postoi..
Кон врв
becenevem Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Септември.2007
Поени: 2108
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај becenevem Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Февруари.2009 во 18:03
postoi i deluva samo ima eden mal nedostatok,
kratko trae
Кон врв
Командантица Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Септември.2008
Поени: 2129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Командантица Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Февруари.2009 во 14:28
постои и сакале или не моира да го признаете фактот,..зошто се плашите од вистината?!?
..Живеам за да умрам..!
Кон врв
nelson Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
НАИВЕН НА МАЈКА

Регистриран: 11.Октомври.2008
Поени: 6313
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nelson Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Февруари.2009 во 23:14
potpisot bi bil podobar "umiram za da ziveam"...vaka e malku deprimiracki...
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
Кон врв
Командантица Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Септември.2008
Поени: 2129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Командантица Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Март.2009 во 18:13
, така е појке..морбиден..
..Живеам за да умрам..!
Кон врв
Schatzii Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Мај.2010
Локација: Germany
Поени: 10600
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Schatzii Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Октомври.2010 во 00:06
Originally posted by silvija* silvija* напиша:

sto mislite uspevaat li magiite?a,i dali postojat takvi raboti ili se samo praznoo veruvanje.

ма%20ајдекакви маѓии, не верувам во вакви и слични работи !

Dream what you want to dream;
Go where you want to go;
Be what you want to be,
because you have only one life and one chance to do all the things you want to do.
Кон врв
Renatax Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Декември.2008
Поени: 11613
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Renatax Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Октомври.2010 во 00:09
Originally posted by Командантица Командантица напиша:

постои и сакале или не моира да го признаете фактот,..зошто се плашите од вистината?!?

Ова мора да е некој нов изум.збунетостзбунетостзбунетост
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.

Кон врв
sneska_v Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Јуни.2009
Поени: 3455
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sneska_v Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Декември.2010 во 19:36
Originally posted by Дак Дак напиша:

ЗА ЉУБОВНИ МАКИ
Љубовните магиски зборови испишани на олово одопаку (оддесно налево) имале огромна моќ. Така испишани тие треба да се фрлат в река или во бунар, со зборовите: "Нека оној кој од мене го презел Митрета (или Митрана) стане течен како вода и нека вода го однесе од него (од неа)!"
Во љубовни магии се вбројува и ритуалот со кожа од јарец. Момче кое сака да заведе некоја девојка треба да оди во пештера, што ќе му ја посочи вештерката, па таму да жртвува јарец. Потоа, кожата од јарецот да ја намачка со крвта од јарецот измешана со млеко. Ќе земе парче кожа, ќе протрча низ градот и кога ќе ја сретне девојката што сака да ја заведе, ќе ја допре со таа кожа каде било по телото.
На ист начин се лечела и неплодноста кај жените, само што ритуалот го изведува нејзиниот маж. Оваа магија дава сексуална сила и поттикнува сексуална енергија кај жртвата што се свртува кон оној кој ја прави магијат
ПРОТИВ НЕВЕРНИОТ МАЖ
Ако некој маж е неверен, жената може да го врати во својата постела на следниов начин: од глина, крпчиња и восок да направи кукла што прилега на него, да ја врзе со три нишки и да ја држи на својот венерин брег три ноќи (за да го врзе за себе). Потоа, треба да оди кај вештерката. Таа пали оган, ја фрлаат заедно куклата во огнот за да се стопи мажот од копнеж по жената. Сето тоа може девојката да го направи и сама дома, да ја изгори куклата, но само ако ги знае маѓепсничките зборови: ducite ab urbe domum, mea carmina, ducite angele (односно како што се вика момчето). Во превод тоа би значило: "Доведи го дома од градот, магијо моја, доведи го дома ангеле".

ДА ГО СВОИТЕ МОМЧЕТО ИЛИ ПРИНЦОТ
За да го освоите "принцот од вашите сништа", морате на полна месечина сами да ги исечете ноктите на сите прсти на вашите раце и нозе, да ги измешате со восок од пчела и со малку сопствена крв. Потоа, истата ноќ треба да земете две јајца од сврака, да ги намачкате со крв од жаба, на крвта да залепите пердуви од кукумјавка, ковчиња од лилјак и во неа да ставите една отровна тревка. Сето тоа се завиткува во црвено волнено клопче и се фрла во дворот на "принцот".
Ако ова маѓепсништво не успее, се претпоставува дека "субјектот" е под заштита на соперничка вештерка. Тогаш "нашата" вештерка треба да ја примени својата најмоќна магија за да ја уништи конк*рентката.

изненадувањеизненадувањеизненадувањеwowwwwwwwww sto citam jas.......heheheheheheeheheheheheeheheheheheeheehheгазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеење
Кон врв
Milica.B Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 25.Мај.2010
Поени: 355
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Milica.B Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Декември.2010 во 01:09
obozavam takva
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 910111213 17>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,422 секунди.