|
Знаат ли родителите понекогаш да ве налу |
Внеси реплика | страница 12> |
Автор | |
tamara1990
Сениор Регистриран: 04.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 293 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 18.Јануари.2009 во 14:39 |
Ovaa tema ne znam kolku ke vi se dopadne i dali ke pisuvate za toa...No bas bi sakala da znam dali nekogas roditelite ve vadat od ``sopstvenata koza``za obicni sitnici ili pak ne sakaat da si priznaat deka nivnoto dete veke porasnalo..
Jas iskreno imam prekrasni roditli,no ponekogas znaat da me iznerviraat taka dobro za nekoi epten glupavi raboti.Na primer oblekata,majka mi saka da me oblekuva spored nejzin vkus i sekogas doagja so mene koga treba da kupam nesto i vo buticite nastanuva haos..Jas ke bendisam nesto i sakam toa da go kupam,a taa nesto drugo bendisala i saka toa da go zemam....bla bla bla |
|
blackeye
Сениор The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne ti e za tuka temava mome...
bi trebalo vo semejstvo da ja stavis...
|
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ma site se takvi, i da imash 30, pak si im dete, i pak ti kazuvaat sho da pravish. najchesto majkite, taka pokazuvaat deka se grizat a znaat so takvite muabeti da bidat krajno dosadni. nishto strashno, neka ni se zivi i zdravi
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И 60 да имаш, пак ќе ти кажат да се облечеш убаво оти ќе настинеш,
да не заборавиш да исклучиш се пред да излезеш, дека онаа другата блуза со тантела на јаката поубаво ти стои, дека нешто си подослабната во последно време... Море нека ни се живи и здрави, па макар и досадни Тешко е без нив |
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Roditelite vo zelba da go zashtitat svoeto dete mnogu cesto greshat, a decata pak toa go dozivuvaat kako prtisok... i zadolzitelno doagja do "sudiri". No...mnogu pati izleguva po nivno..a i shto e najstrashno...ona shto ne nerviralo kako deca..go pravime kako roditeli na svoite deca..
...pred mnogu godini ....so deckoto (sega mazot mi) trgame na odmor... zaradi odredeni guzvi moravme da cekame cela nokj na granica... gladni...zedni...nokje...zaladi..Barajki vo gepekot nekoi podebeli bluzi zdogleduvam kjesa koja jas tamu ne ja staviv...Vnatre dve frotirki... sendvici... kiflicki i dve shishinja poluzamrznata voda i sok... Pa mislam deka toa mi beshe neshto najubavo shto vo zivotot slucajno "najdov". Toa svekrva mi...onaka gi stavila... Poucena od togash...sekogash stavam rezervi vo gepekot...Lani istoto mu se sluci na sin mi na granica...samo sega ima mobilni pa mozesh da mu kazesh.. Na mojot komentar...Znam deka sum dosadna...ama... dobiv poraka...Majce prodolzi da bidesh dosadna...ova bea najslatkite kifli shto dosega gi jadevme... i najubavata voda... Zatoa strplivo... se se povtoruva... |
|
tamara1990
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mislev deka ke me iskritikuvate sto ja staviv temava i deka nema ni da ja poglednete ...Stvarno dobro mi dojdoa vasite komentari i mislenja...Da neka ni se zivi i zdravi ako se dosadni No bi sakala da prasam kako se spravuvate so toa ili da mi dadete sovetce kako jas da se spravam so niv bez da izbie vojna
|
|
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Прави им ќеиф, и не терај невиден инает, ќе попуштат, само ептен ако не се некои „тврди„ на карактер. |
|
BisernA
Сениор Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
аууу па дали !!!!
се расправаме со мајка ми за тоа дали фармерките ми биле ниски, дало палтото било кусо,... дали чизмите биле зимски или не... и дали сум била чешлана... аааа и кога сум болна за да пијам апчиња, да си ги исечам ноктите, да ставам леќи... абе свашта.... мислам дека најмногу јас водам инат кога доаѓа прашање да и попуштам нешто на сестра ми... на крај ќе го избркам малово од соба,... оти тоа повеќе ме нервира.... а не дека нешто сериозно се караме... само некогаш знае да биде мнооооооогу досадна..... |
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ех, ова ти е проблем на секој тин, и моите уште ме замараат ама не им замерам, никогаш
|
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
tamara1990
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Drustvo...fala na sovetite
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
No bi sakala da prasam kako se spravuvate so toa ili da mi dadete sovetce kako jas da se spravam so niv bez da izbie vojna ----------------------------------------------------------------------------------------------- Vojna izbiva po sekoja cena... ama taa e slatka vojna. Cim gi gushnete mama i tato...cim im se nasmeete mama i tato zaboravaat se i pak pocnuvaat so davenje |
|
tamara1990
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da da toa e taka... |
|
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ah roditeli..znaat da zadavaat glavobolki ama pa i bez niv ne se moze..oni ni se najvazna potpora u zivotot..a toa nivno mesanje u nekoi raboti ke trae cel zivot bez razlika dali ke imame 15 ili 50 godini,nie sekogas ke bideme nivni deca
|
|
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
|
tante1990
Група Регистриран: 21.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 50 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
hm "Slatka vojna",pa i ne e bas slatka ako e so roditel,nikako ne mozes da im dokazes,ako gi lazes ti veruvaat,a ako im kazes vistina.....lele ovaka lele onaka pa ocite ke ti gi izvadat....nikako ne se ..pomiri se so toa...nema spas...
|
|
Внеси реплика | страница 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |