|
Гатање на карти или кафе |
Внеси реплика | страница <1 910111213 17> |
Автор | |
karamandi
Сениор Регистриран: 19.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 1496 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
igi vrti fildzanot ke ti gledam koj veruva vo ovie raboti
|
|
Дак
Сениор Регистриран: 09.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Еј,ајде ќе се зезаме,ќе замислиме дека сме пиеле кафе и сме го свртеле и ќе си гледаме еден на друг па кој погоди погоди
|
|
Љубов и само љубов
|
|
galenaa
Сениор Регистриран: 09.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4107 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dak jas svojot fildzan veke go prevrtiv ,kazvaj so ima Samo cekaj da se poisusi malku da ne mi rasturis kupceto so pari
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не заборавај желба да стиснеш...
|
|
Дак
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Хахаха,епа ајде да пробам Немој да преземаш нешто за што во потполност не си сигурна, неможеш да мамиш,сакаш на среќа да ти успее(се однесува за некоја работа поврзано со престиж)За таа работа се чувствуваш дека некои луѓе ти свртеле грб,се чувствуваш осамено,изневерено,не се како што си замислувала,но причекај некое извесно време,се ќе си дојде на свое место. Околу финансии(хахаха тоа највеќе ќе те интересира)не гледај друг кој што има,неможеме сите да имаме што и другите.Не се нервирај,и навистина се немаш многу подновено во гардероба,но и таа што ја имаш е повеќе од солидна.Понекогаш мислиш дека ти е доволно и онаа што го имаш,барем имаш да се почестиш со друштво...те очекува приатна дружба,убав поминат ден.Инаку монотонијата те убива...не си мрзелива личност,но овој период ти одговара излегавање. Љубов,романтична личност,препоптентна,никогаш не ги покажуваш своите вистински чувства,страв за да не бидеш повредена,понекогаш мислат дека си ладна личност,но не е така,ти и премногу имаш љубов во себе,едноставно неумат,незнаат како да досегнат до тебе. Бреј што се изнакажав во еден талог од кафе. |
|
Љубов и само љубов
|
|
Дак
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Еј,па каде си galenaa,филџанот скоро ќе се исуши,камен ќе се стори за желбата
|
|
Љубов и само љубов
|
|
BisernA
Сениор Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ај и мене... еве шмрк шмрк...
и што виде.... змеј... |
|
Дак
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
BisernA,ти не си змеј,ти си пеперутка нежна,мила,срамежлива по природа.Нестрплива,не злонамерна,но љубоморна,но никогаш не си злобна,не си зло памтило,осветољубива да.
|
|
Љубов и само љубов
|
|
BisernA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
хахаха... не сум баш љубоморна... сепак фала дак...
|
|
Дак
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па можеби и не го најдов вистинскиот збор за „љубоморна„
по би се рекло(знам за себе,но не наоѓам збор да се искажам пред друг)не си завидлива,но понекогаш си несвидливка(особено ако мислиш дека некој не заслужува да биде пофален,или да се обрнува на банални работи)но и тоа испари не држиш при срце,доста си воочлива,всушност и кога си воочива сепак бираш зборови некого да не навредиш или повредиш.Некако си оригинална,доста креативна,имаш интересни предлози. Ништо,ништо повели и друг пат |
|
Љубов и само љубов
|
|
tamara1990
Сениор Регистриран: 04.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 293 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ednas koga bev pomala ``gledav`` na kafe na eden decko sto mnogu mi se bendisuvase i sto se znaev za nego,so namera deka ke go fatam...normalno mu kazuvav deka plava licnost e mnogu zatreskana vo nego(za mene zboruvav)i celata negova istorija mu ja kazav,majka mu i majka mi se prijatelki pa taka se znaev za nego...Deckoto se isplasi od mene i jas go dobiv epitetot VESTERKA
|
|
Дак
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Слатка мала вештерка
|
|
Љубов и само љубов
|
|
tamara1990
Сениор Регистриран: 04.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 293 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Fala fala |
|
BisernA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
јас се извинувам... Дак да не се знаеме случајно ???
да не одам офтопик... секогаш кога ми гледа некој на кафе,... редовно ми кажува... имаш тежини... а еднаш со другарките се глупиравме демек ќе гледаме... ама не го истресовме талогот убаво... и еднава и вика на другава ( на празен филџан со залепен талог од страна ) многу тајни криеш... ептен многу... |
|
Внеси реплика | страница <1 910111213 17> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |