|
Брак или живеење заедно |
Внеси реплика | страница <1 7891011 15> |
Автор | |
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
едно време момите многу млади се мажеле
денес се мажат само тие кои се невработени или заработуваат малку |
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne bi se omazila ako ne sum vrabotena. Eve sea sum pod dogovor za vrabotuvanje i isto mi se faka kako vrabotena da sum.....ama sepak sakam da go imam resenieto prvo vo raka pa posle za brakovi da mislam.
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
KING35
Сениор shadow... Регистриран: 25.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7624 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
samo da ima ljubov i razbiranje,a kako ke se regulira toa
dali ke ima potpis ili ne najmalku bitno |
|
zivotot pisuva romani...a lugeto citaat stripovi
|
|
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
решението се добива
парите се печалат но никако! никако!!! немој да се мажиш поради глупавата причина " време ти е за мажење " времето за мажење ќе ти е тогаш кога си сигурна дека го сакаш бескрајно ти посакувам да го сретнеш човекот кој ќе го сакаш бескрајно |
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
бракот е само потпишано ливче хартија,што ништо не значи
важни се љубовта,разбирањето и спремноста на компромис. |
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
karamandi
Сениор Регистриран: 19.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 1496 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
brakot e na listot od hartij zapisan nisto drugo pa zatoa povazno e da se sakas ,razbiras i pocituvas.
|
|
zaguben
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 3387 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
E bas imase edna vakva tema na Exclusive. I svetlana crnokrak komentira kako e ubavo parot prvim probno da zivee edno cetiri godini pa i poveke .Ja slusam i se cudam Zamisli da zivees so nekogo 4 godini kako proben brak i posle da se razdelite .
A pak istata pesna so nekoja druga partnerka ili partner pak 4 godini proben brak i taka se dodeka ne go anjdete vistinskiot partner .Ja slusam i ne mi se veruva .I koga lugeto ke se mazat ke se zenat na 50 godini . |
|
blue666
Сениор Регистриран: 28.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4465 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Еве Загубен, според тебе што мислиш што е решението? Како ти би постапил?
|
|
zaguben
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas ako se sakam so nekogo odma bi stapilvo brak .
Sto im falelo na nasive stari nisto ? Ili eve uste edenPrimer ugro se znael so negovata zena pomalce od 1 nedela pa stapile vo brak i kolku sto znam nisto ne im fali imaat uspesen brak |
|
blue666
Сениор Регистриран: 28.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4465 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А тоа што ништо нема да знаеш за неа - како се буди, како изгледа со мрсна коса, дали станува на лева-десна нога, дали сака повеќе сол или буковец во манџата итн, итн...
Не верувам дека сето тоа ќе успеете да го проанализирате за некој одреден период - во смисла - дај ќе си кажеме какви сме си. А во однос на Угро - самиот кажа kolku sto znam nisto ne im fali imaat uspesen brak - значи немаш никакви веродостојни докази за тоа + не можеш да земеш само еден пример - може ти ќе ја имаш таа среќа или не. |
|
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Iskreno toj potpis na vencalniot list ne mi znaci nesto mnogu..kako sto nevedoa povekemina pogore vazni se ljubovta i razbiranjeto na partnerite..povazni od se
|
|
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
|
zverka_
Сениор Регистриран: 11.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6604 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da ne bev vo brak sekako bi prifatila ziivenje zaedno-pokratka e procedurata za raskin na odnosite ako ne odgovarame
|
|
zaguben
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas nitu eden par ne poznavam da ziveele zaedno odredeno vreme pred da stapat vo brak
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ја па знам такви ама не се венчале сеуште а едни други живееја заедно 6 год (а одеа 11 год) и после раскинаа. одма после 2 месеци типката заврши со друг во брак и бремена
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
Внеси реплика | страница <1 7891011 15> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |