![]() |
|
kejt-d-grejt |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 45678 40> |
Автор | |
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
![]() |
|
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Ех, да може некако
ветрот на крила да ме земе,
кај него да ме однесе...
Ни снегот со плашт ќе ме прекрие...
ни мразот трепките ќе ми ги скамени...
ни студот крвта ќе ми ја смрзне...
оти врие во вените.
Ех, да може облакот
малку бар пониско да слезе
силно ќе рипнам, в скут ќе му се скријам,
јарбол од желба ќе распнам
кај него да си појдам
оти многу си го сакам.
![]() |
|
![]() |
|
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Да знаев, ич да не идев... Гриоти по пат да не купев автобусот да го испуштев во нејзини прегратки да не те видев. Не дека ја мразам, далеку од тоа не дека ми смета, не станува збор Ама јас нога да скршев, ил бар клуч од врата да немав да не влезев, да не ѕирнев пред врата да се скаменев. А вака... ![]() Изменето од kejt-d-grejt - 14.Јануари.2009 во 03:31 |
|
![]() |
|
Јас не сум плачка! Ова што го гледаш не се солзи студот ме штипка и вентилот е ослабен а не дека сум плачка! Не сум јас плачка! И гласот што ми трепери не е оти грлото ме стега Тоа само ми се легнува со јорган преку глава оти сум уморна, а не оти сум плачка! Јас сум јака! Знам да проценам, знам да разберам и да направам како треба! Не паѓам на сентименталности и не плачам за глупости! Оти не сум плачка!!! ![]() |
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Не сакам зима, Дедо Мразовци, елки неќам уши смрзнати, сакам лето и сандали Не сакам житарици, витамини, чаеви, неќам здрава храна, сакам бурек со месо. Не сакам Карлеуши, Турбо дизал Цеци, неќам " Звезде Гранда" сакам " Рок подиум" Не сакам наивки, плачки, лигушки, и неќам да ти се смирам, сакам инает да водам ![]() |
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Знам јас што прво да прочитам... да ми тргне денот
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Парма ќе му гостува на Милан кикирики се добро мезе со пивото
џабе изнајмив облак rent-a-car
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Kолку е голем светот... широк и убав... - не ќе е наш калап. Да си се вратиме ние во станот мал и ограничен - како нас ![]() |
|
![]() |
|
Ајде да се скриеме
да ќутиме, да траеме внатре во дупката никој не не' гиба, пулс нели имаме и воздух еве дишеме единствен доказ дека сме живи. LCD си купивме, филмови си зедовме ќе гледаме како другите се љубат пуканки ќе направам coca-cola - стандард! нели беше тоа нашиот сон... ![]() |
|
![]() |
|
ЗА НИГДЕ...
Шеќерна волна од облаци да ти соберам сакав роса од листенца капка по капка да ти збирам - ама не умеев како... јас кутрата... јас малата... до колена сум си сама на себе. Ни да трчам не знам, камо ли да скокам оди си, дури пипкиве крвта не ти ја испиле ако останеш, на душа ќе те носам јас немам што да понудам... ![]() Изменето од kejt-d-grejt - 27.Јануари.2009 во 10:13 |
|
![]() |
|
butterflyM55 ![]() Сениор ![]() ![]() ***PEPE*** Регистриран: 17.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3399 |
Kejt ubavo...no...pesimisticko
|
Единствената работа што стои помеѓу нас и тоталната среќа е реалноста.
|
|
![]() |
|
![]() а во упатството на финтата пишува, - се користи кога сакате да ве галат! ![]() |
|
![]() |
|
butterflyM55 ![]() Сениор ![]() ![]() ***PEPE*** Регистриран: 17.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3399 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Единствената работа што стои помеѓу нас и тоталната среќа е реалноста.
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 45678 40> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |