|
ИСЛАМСКА УБАВИНА |
Внеси реплика | страница <1 4546474849 57> |
Автор | |
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
zidarski
Сениор Регистриран: 17.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4385 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Марија - не провоцирај непотребно! Никој нема полза од бесмислени расправии. Оставете барем во некои теми да се ужива во едноставни и убави работи.
|
|
Do what is right, come what may...
|
|
spiros
Сениор Регистриран: 28.Јули.2008 Локација: На пат Статус: Офлајн Поени: 4490 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Изменето од spiros - 23.Декември.2008 во 20:09 |
|
Through the Blood of His Grace,
we are Forgiven and Free, in Time & Eternity! БОГ да го благослови Авраам, Исаaк, Израил ...! |
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ставив слики соодветни, од жени прописно (на темата)облечени, со дечиња, на плажа, Божја убавина. Вкусот е релативна работа, зидарски. Впрочем, погледни ја темата Божја Убавина па ќе се увериш и самиот. |
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
spiros
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Изменето од spiros - 14.Јануари.2009 во 22:42 |
|
we are Forgiven and Free, in Time & Eternity! БОГ да го благослови Авраам, Исаaк, Израил ...! |
|
spiros
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
Miki_P
Сениор Регистриран: 29.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 985 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Господи Исусе Христе, Сине Божји, помилуј нè.
|
|
Miki_P
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
Miki_P
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Меси, изрази сомневање дека оваа слика би можело да нема никаква врска со Иламот, а за да не предизвика кај некого непријатни чувства, затоа ја бришам.
Изменето од Miki_P - 21.Јануари.2009 во 13:44 |
|
|
|
Miki_P
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Истото важи и за ова слика, како што имам, погоре кажано. Ја бришам.
Изменето од Miki_P - 21.Јануари.2009 во 13:46 |
|
|
|
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Miki_P, poslednive dve fotografii mi se somnitelni...
Prvata sigurno e pagoda i bez obzir kade si ja nashol i pod kakvo ime se vodela vo taa slika, jas ne gledam nishto na nea od muslimanskite obelezhja. Vtorata fotografija... ako ne navedesh deka e muslimanska nevesta ke si pomislam deka e bilo kakva. Ne velam deka SITE muslimnaski nevesti moraat da imat prevez preku liceto, tuku toa e neshto sto se podrazbira i bi se ochekuvalo vo prezentiranjeto na vakvite momenti. Da sum na tvoe mesto, za da ne bidam pogreshno razbran od muslimanskite chlenovi, bi razmislil dali treba da se postiraat ovie dve sliki. |
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
spiros
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
zidarski
Сениор Регистриран: 17.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4385 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Спирос - филмот нема никаква врска со Исламот. Не претерувајте и не ги трујте темите непотребно!
|
|
Do what is right, come what may...
|
|
spiros
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас мислам дека делата на современите исламски писатели припаѓаат во Исламска убавина! Орхан Памук, Илиа Тојанов, Елиф Шафак, Оја Бајдар, итн. пишуваат убава, врвна и современа литература која мора да се позиционира и чита како еден дел од ризницата на Исламската култура! Жалам што ваквото мислење го сваќате како труење на темата. Ако мислите дека провоцирам или се исмејавам, тогаш побарајте од мене да го избришам постот и јас ќе го сторам тоа! |
|
|
Внеси реплика | страница <1 4546474849 57> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |