|
Ве прашале ли што ви значат парите... |
Внеси реплика | страница <1 23456 15> |
Автор | |
Luna83
Сениор Регистриран: 08.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Poznavav eden fraer sto pred 4-5 godini imase mnogu pari i gi ponizuvase site okolu nego sto ne se bogati,a sega toj istiot nema pari i edvaj prezivuva.mu vikav jas trkaloto se vrti,ama koga imase pari toa mu izgledase dalecno,nesfatlivo,a sega....parite nisto ne znacat...ak ne znaes kako da gi umnozis...
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Parite ovozmozuvaat mnogu seks
|
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не ме прашале ама јас ќе си кажам
значат сигурност |
|
Палестинец
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Парите не се многу битни......мене ми е побитно да се нацртам на форумов, отколку парите......
|
|
Zlatnik
Сениор Регистриран: 23.Август.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да бе! И тоа во 4 часот наутро! |
|
Неоттуѓиво е правото на секој поединец да живее во својата заблуда!
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
parite se maka...
..onoj shto gi ima gi cuva ko zenica vo oko i misli deka site se so nego oti ima pari... ..onoj shto gi nema neznael da gi cuva..i misli deka site go izbegavaat oti nema pari... |
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Koga imash povekje pari se chuvstvuvash posigurno,mozesh da imash pokomoten zivot nishto drugo,jas nemislam deka so pri moze sve da se kupi.
|
|
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Парите ми значат многу, ги немам многу, имам доволно но сакам повеќе.
Со парите се купува сигурноста, иднината, образованието, статусот, удобноста. Кога овие потреби се задволени 50% сме среќни, останатите 50% отпаѓаат на нас лично како ќе си го уредиме животот со нив, со луѓето...Квалитетот на животот што го водиме зависи исклучиво од нас самите. Но со повеќе пари имаме можности за многу поквалитетен и поисполнет живот, факт. |
|
Lithium
Сениор Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Парите се отепувачка што би рекол Ристо Крле
|
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I mnogu pari ne se na arno.
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ja ke baram nekoja sto e profesorica po angliski, ke se zememe i ke objavime zaednicki makedonsko - angliski recnik i so parite od prodazbata ke ziveeme srekno i veselo da krajot na nasite zivoti
|
|
anelija l
Сениор Регистриран: 10.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 609 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
za podor zivot da,dodeka samo so parite ne mozes sve da kupis
|
|
karamandi
Сениор Регистриран: 19.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 1496 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
parite za opstanok za zivot da ama za drugo nesto ne mi znacat ama bas voopsto
|
|
KING35
Сениор shadow... Регистриран: 25.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7624 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
parite se zlo bez koe ne se moze
|
|
zivotot pisuva romani...a lugeto citaat stripovi
|
|
Внеси реплика | страница <1 23456 15> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |