IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Медиуми
  Активни теми Активни теми RSS - Кабелски оператори?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Кабелски оператори?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <12345 7>
Автор
Порака
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Јануари.2008 во 22:12
Originally posted by baso baso напиша:

se nerviram so nemam a1 ne mozam da si gledam anglisko

ti baso...kazi samo koj natprevar te interesira...
 i ke ti preneseme nie sto ja sledime A1...намигнување

Кон врв
baso Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Јануари.2008
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 123
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај baso Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Јануари.2008 во 23:29
Originally posted by blashka blashka напиша:

Originally posted by baso baso напиша:

se nerviram so nemam a1 ne mozam da si gledam anglisko

ti baso...kazi samo koj natprevar te interesira...

i ke ti preneseme nie sto ja sledime A1...намигнување

abe idam niz grad baram kafici se snaogam, ali ako ne mozam da setam ke otvoram na forumov topic, vo zivo prenos da mi praite, vie so imate privilegija da gledate anglisko
Кон врв
Drlja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Октомври.2006
Поени: 3373
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Drlja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Јануари.2008 во 14:27
...се СРАЊЕлутина
Кон врв
Biba_G Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Непоправлив оптимист

Регистриран: 18.Јануари.2008
Поени: 13718
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Biba_G Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Јануари.2008 во 21:35
Е аман бре луѓе,како може баш ништо да не ни се погоди?Што им фали на кабловските?Па тоа е тоа,телевизиската шема низ цел свет.А,што мислите па што има посебно на сателитските програми?
Имам сателитка па ќе ви кажам-ништо посебно!
УА до сите телевизии на глобално ниво!
Да живеат радио-станиците!!!
Кон врв
super babicka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 18.Јануари.2008
Поени: 348
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај super babicka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Јануари.2008 во 23:11
Za kabelskite operatori se e kazano. Na nekoi lokacii vo Skopje si gledaat filmovi so kakov takov prevod a nekade ne , pa togas ima gledaci koi poradi nekolku kanali na koi bi gledale   filmovi sme se priklucile i plakame za toa. E sega koga nema prevod ili ke si go resat problemot ili   ke se otkazeme od nivnite uslugi. No sakam da pasam i glasno razmisluvam: -Ako Makedonska televizija ja gledame preku kablovskite operatori zosto da plakame pretplata i za MTV ?Pa neli tie/kabl.operatori/ ja prevzemaat kako i ostanatite programi od drugite televizii i nam toa ni go prodavaat a za toa plakame.Znaci preku kablovskite operatori ja gledame /ako voopsto nekoj ja gleda/ i zosto da plakame.Nekoj ke rece toa e so zakon doneseno i tocka...nacionalen servis...bla..bla...blaa
Predlagam zaedno so radiodifuzija da si sednat i da se dogovorat a ako treba i pretplatata kablovcive neka si ja zgolemat za nekoja paricka i neka ne ostavat na mira inaku starite antencinja ni stojat po balkonite i krovovite pa nazad a tuka se i satelitskite anteni.I na kraj neka mi kaze nekoj dali ne prasale sto sakame da gledame,dali kako gledaci sme prasani sto sakame da gledame pa da napravat paketi na kanali pa da si izbereme kako sto e na prim. vo Anglija.Ostanav bez odgovor iako se javuvav na nekolku mesta relevantni za ova prasanje -ostanav bez odgovor.Mozebi nekoj od forumov ke znae ?Imame umni glavcinja na nasive stranicki!!!!   
Кон врв
vrzalec Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Мај.2007
Поени: 133
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај vrzalec Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јануари.2008 во 06:36
Што знам, мене ми е закон кабелстака, супер програмчиња имам, секогаш има нешто да се гледа!
Кон врв
Evenstar Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Вечен оптимист

Регистриран: 09.Јули.2007
Поени: 3388
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Evenstar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јануари.2008 во 19:05
Ех какви сме, на се наоѓаме мани, ама тоа е наша карактеристика... на почеток беа супер ама сега, кој како...јас лично сум задоволна, бидејќи повеќето програми кои ги гледам, ги имам и доста ми се со оглед на тоа колку гледам телевизија...
туку, што се буните за преводите? И онака сите филмски канали вртат едни те исти филмови цело време.. не ги научивте напамет репликите?
Моја замерка е тоа што сликата е лоша на некои канали, и ништо не можам да направам кога тоа зависи од операторот

Изменето од Evenstar - 30.Јануари.2008 во 19:06
It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
Кон врв
ВАЖНА Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Оптимист

Регистриран: 09.Јануари.2009
Поени: 1664
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ВАЖНА Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јануари.2009 во 10:01
и јас сум задоволна
Кон врв
Renatax Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Декември.2008
Поени: 11613
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Renatax Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јануари.2009 во 10:22
Zamislete si da ne e kablovskata televija,mozete li?Jas ne...
Кон врв
igi 3 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
KVO VADIS

Регистриран: 30.Ноември.2008
Поени: 18736
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај igi 3 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јануари.2009 во 11:30
Jas sum zadovolen od kablovskite operatori
Кон врв
karamandi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Ноември.2008
Поени: 1496
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај karamandi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јануари.2009 во 11:55
sto bi pravele bez niv
Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јануари.2009 во 13:30
..ne da ne sum zadovolna ... ama shto mozam koga imat monopol pa ne mozam da gi smenam za drug...изненадување
Кон врв
mrzla Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
натурална девојка

Регистриран: 14.Мај.2008
Поени: 13330
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mrzla Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јануари.2009 во 13:36
немав веќе сила за кавги со нив.......
па затоа и кабловскиот интернет го исклучив

за програмиве една има, па после замена за некоја друга,па таа ја снемало...катастрофа
Кон врв
maestro13 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Јуни.2008
Поени: 428
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maestro13 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јануари.2009 во 13:56
можам да живеам без кабловска...
и онака добар дел од работите што ги даваат на кабловска можам да ги симнам од интернет...
а плус што има лоши канали

Изменето од maestro13 - 18.Јануари.2009 во 15:47
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <12345 7>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,234 секунди.