|
Дали и колку слушате метал?! |
Внеси реплика | страница <1 56789 14> |
Автор | ||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
од кај излезе сега дека white snake, Bon jovi, Alice cooper, Azra i Bjelo dugme дека се хеви метал?
|
||
размисли пред да напишеш глупост
|
||
wackledude-nis
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Нов член Регистриран: 29.Септември.2008 Локација: Yugoslavia Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Hello Bjelo dugme nikako, to je bre folk rock Metal rules: Block Out, Opeth, Katatonia, Tool, A Perfect Circle.... Inace ako neko voli Cooper-a dolazi u Beograd 4. Decembra... |
||
Ljudi se dele na glupe i zle. Ljudi se trude da uniste sve.
www.balaknrock.com/forum |
||
jenny
Сениор Регистриран: 23.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 144 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Slusam ponekogas ama poretko.
|
||
Ljubovta e centar na Univerzumot
|
||
MilaKaulitzHighmore
Нов член Регистриран: 07.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 38 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
hmm pa metal.. ne slusam bas
imam drugari metalci, pa neso od niv nekogas xaxa |
||
THEPRINCESS
Сениор Регистриран: 29.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
JOK, kakov metal, zatnuvam usi na takva muzika
|
||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
|
||
FILIP
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 370 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
НИСЛУЧАЈНО МЕТАЛ !!! ТОА Е ЃУБРЕ!!!! не сваќам како може да се најде нешто убаво во тоа дерење и во таа јачина на гитарите и тоа дрнкање таму...
|
||
Правдата е релативна работа, но ВИСТИНАТА е една
|
||
zabegan
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
|
||
Ul7imate
Нов член Регистриран: 09.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
слушам ама малку
|
||
hristinapetrovs
Нов член Регистриран: 10.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
apocalyptica, opeth, iced earth, iron maiden...
|
||
|
||
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Па многу слушам, јас музика општо многу слушам, сакам да сум во тек со комерцијалата во секое време, но во мојата цд-колекција само рок, хард рок,инди, хард кор, панк и повеќето типови на метал можат да влезат.
Моментално а и во последниве 3 години на главно мени ми се Bullet For My Valentine, Cradle Of Filth, Apocalytica, Arch Enemy....овие бендови најчесто ги вртам а слушам и многу други а од старите не се откажувам. Златни осумдесети и почеток на деведесетите, цветаше металот Изменето од GlenKlouz - 16.Јануари.2009 во 16:07 |
||
zabegan
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
bulet for my walentine имаат потенцијал да бидат одличен метал бенд, ама кога ќе ми се избацат со текстови од типот tears don't fall ми иде да ги потепам сите, вклучувајќи го и тој емо вокалот а иначе инструменталниот дел им е јак Cradle of filth не ми се свиѓаат пошто не слушам таков метал, тоа е ствар на вкус и не би ги вреѓал без соодветен коментар Apocaliptica и не се уствари метал, повеќе се класика, но го почитувам тоа што свират познати метал песни, и што во класиката се осеќа она металското Arch enemy не сум ги слушал се на се болдираново највеќе се поштуе |
||
|
||
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Decko smiri zivci..nekoj naoga i vo metalot ubavina taka da ti si kaza deka ne ti se svigja ok.. inace znam ponekad da slusnam.. |
||
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
||
Black_girl
Сениор Beauty in Darkness Регистриран: 12.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 174 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Добар избор. Children Of Bodom и мене ми се едни од омилените, Cannibal Corpse не можам баш баш да ги слушам, пошо не сум некој љубител на брутал, али затоа обожавам готик. Epica, Nightwish, Tristania, Therion, isto i Theatre of Tragedy убивам за нив. Во последно слушам и Sirenia.Секако тука се и Type O Negative ах питр те обожавам Hipocrisy се супер, a кога сакам да се опуштам слушам Haggard, обожавам симфоничен метал, цел оркестар од 16 души свират. Burzum исто сакам да слушам, за опуштавање де Dimmu Borgir,Iron MAiden, Metallica, kataklysm...... Обожавам метал и рок, не пишам ништо за рок прибидејќи темава е за метал. Од македонските бендови ми се бендисуваат Hatred(нормално стружани си ги сакам:) ),Scattered нормално едни од најдобрите бендови во Македонија, вокалот ми е закон, Fade to Black, Arcanum, Medusa(текстовите не, али музиката ми се свиѓа), итн, итн. |
||
Внеси реплика | страница <1 56789 14> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |