|
Дали вреди да се биде добар? |
Внеси реплика | страница <1 6162636465 118> |
Автор | |
igi 3
Сениор KVO VADIS Регистриран: 30.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 18736 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Za mene taa e filozofijata ako otcenam deka se so losa namera so loso vrakam,a ako gledea deka ne e namerna greskata namerno da me uvredil togas e ok,ama ako e so losa namera so loso vrakam
|
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
DRZI MESTO IGI OVA TVOJA KONSTATACIJA.NO KAKO GLEDAS DEKA NE E NAMERNA ;;GRESKATA
|
|
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dobra dusa skriena pozadi maska da ne moze sekoj vednas da ja prepoznae.
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
Zdravko81
Сениор Регистриран: 24.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1690 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vredi da si dobar, a ne vredi da si naiven. Vredi da pomagash a nevredi da te koristat.
|
|
Луѓето имаат избор, но важно е да се држат до тој избор
|
|
Lithium
Сениор Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Вреди да се биде добар и тоа како. И не треба прво да се мисли: Тој не е добар спрема мене нема ни јас спрема него! Биди си добар за себе, изгради се како позитивна личност, ако ти удрат шамар - сврти го и другиот образ, ако ти го земат палтото - дај им ја и кошулата, ако ти фрлаат камења - ти ним врати им со леб!
|
|
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
и не вреди баш...колку си подобар толку си поглуп
|
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vredi da se bide dobar,no da ne se dozvoli nekomu da ja zloupotrebi dobrinata,znachi bidete dobri i vnimatelno so lichnosti koi se so vas samo zaradi toa shto ste dobri.
|
|
karamandi
Сениор Регистриран: 19.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 1496 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bidete dobri pa se okolu vas ke stane podobro a se znae deka vredi da si dobar.
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I kukliceto si kuti u kafez, pa ...eve go papagalov pak mu se kaci
|
|
anelija l
Сениор Регистриран: 10.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 609 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sum vospituvana da nikogas ne pravam nesto nanekogo sto ne bi sakala i na mene ,istoto denes i jas go primenuvam kaj moite,no sepak prasanje vo ova denesnica dali vredi da si ?
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mene me pratija na forum na prevospituvanje, oti bev nevospitan i nedobar
|
|
becenevem
Сениор Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
se razbira deka treba da se bide dobar,
se misli na tie sto mislat da ziveat, dodeka tie vetruskite sto ziveat za slednite 2 sekundi, tie sto prst pred oko ne gledaat, tie sto ne mislat za svoite deca, tie islepeni, ne se sposobni da vidat nesto, tie sebicni sto gledat samo za sebe, e za niv ordenot za hrabrost e samo za nivnoto ego. site sebicnjaci sto mislat deka ne vredi da se bide dobar, mnogu se daleku od kolektivnata svest. |
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...definitivno ne...
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vredi vo placlivite nokji posle polnokj
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Внеси реплика | страница <1 6162636465 118> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |