|
МАСКИ |
Внеси реплика | страница 123 10> |
Автор | |
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 17.Јануари.2009 во 09:40 |
ги имаме? - амхм ги неќиме? - само кај другите
ни требаат? - и тоа како
зошто? - self defense
|
|
kejt-d-grejt
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
дволичните луѓе најсилно го креваат својот глас против маските |
|
kejt-d-grejt
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
својата насмеана маска ја облекувам кога сум тажна, а треба да одам на веридба
својата одлучна маска ја облекувам кога морам да оставам впечаток на силна женска, а всушност сум се усрала од страв
својата љубезна маска ја облекувам кога му се гребам на некој одвратен авторитет од кој ми зависи кожичката
својата наивна маска ја облекувам пред маж ми кога сакам да им го разубавам денот во "Happening"
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aaaaa aaaaaaaaa? maski?
jas pa misleh neso za kopitari se zbori, za niv pa niso ne se razbiram za drugite povekje, imam na zidoviote dosta takvi no afrikanski |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
kejt-d-grejt
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
нели??? и никакви поинакви???
|
|
kejt-d-grejt
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
а, да... имам и една многу симпатична маска на плавуша,
која ја облекувам кога сакам да кажам,
" да...да...ништо не разбирам, тури уште една чаша мастило"
- таа ми е најслатка
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
edna
se vika moja maska odvratnost si ja nosam i ne ja skidam na forum Изменето од anakin - 17.Јануари.2009 во 10:05 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
So ke mi e ? Ne dise kozata pod nea i iskacaat bubuljici.
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ај да се вратине ма маските
оти не се вика од коњ на маска? |
|
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Maskite se alergicni na pudra
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa bolje da se alergicni na pudra nego od pagjanje na ERBAS
oti toa pocesto se slucuva nego stavanje pudra Изменето од anakin - 17.Јануари.2009 во 13:09 |
|
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
темава прво ми се прочита Ма(Ш)ки
што е сега работава во филозофија ова си велам,после ко ламбаш радио или цајкан запалив на туркање што е темава. иначе маските се уба работа,ни ги скриваат недостатоците,сите ги имаме бе... еднаш дури и на маскембал бев,оџаќар бев,ко мал тоа абе некој што носи маска и угол гол да биде пак исто ќе му се фати,ќе му остани маската само.. Изменето од fiks - 17.Јануари.2009 во 13:16 |
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да бе, ко булине шо играат голи, а лицата им се покриени
Изменето од zbunet - 17.Јануари.2009 во 13:19 |
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ич нејќу така Збунет да ми играат,демек покажи се,а фацата крија.
е што е сега поентава на то?-демак ја су срамежлива и црвенеа на лице или пак су мажена и да не ме видит мажот. Изменето од fiks - 17.Јануари.2009 во 13:22 |
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
Внеси реплика | страница 123 10> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |