|
Не можам да спијам... |
Внеси реплика | страница <1 1617181920 26> |
Автор | |
karamandi
Сениор Регистриран: 19.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 1496 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas legnuvam i odma zaspivam
|
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
KOGA IMAM PROBLEM ,TOGAS SAMO NE SPIJAM
|
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ако следниот ден ми е напорен,па размислувам нешто
инаку за 3 сек веќе спијам |
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
форумов не ме пушта да спијам
и како што еднаш рече другарот збунет- одкако ве запознав вас сите пријатели ми се досадни.... или така некако |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
ZoraNaSlobodata
Сениор Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3392 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Имам голем проблем со спиењето,неможам да заспијам мин 1 сат од ко ќе легнам,се разбира некогаш можи да земе и 3-4 сати.Многу мака мачам.
|
|
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
|
|
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Istiot problem go iam.. |
|
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Namest ovci da brojam, strelam politicari, me molat da gi postedam i praat smesni pozi dodeka pagaat polni so olovo
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nekolku soveti za dobar son...
-nikogas ne legnuvajte ,ako ne prisustvuvate barem malku na forumot IDIVIDI...
-nikogas ne legnuvajte pred 24.00...garant potkrepeno so dokazi i iskazi na vidni licnosti od forumot...
-nikogas ne ostanuvajte do docna nautro ...isto i ova!
-koristete po moznost pernicinja za dvajca...iako ste mozebi sami..
-ne gledajte niz prozorec,moze nesto da ve iznenadi..strasiloto na primer....ili nedaj boze...baba roga...
-ako se prevrtuvate,pravete go sekogas samo vo edna nasoka za da moze da se odvrtite..vo sprotivno moze da se smotate...
-ne brojte ovci..moze da vi iskrsne idea za mal i golem biznis...
-izbegavajte seks pred spienje...moze da ve ostavi bez son,bez razlika na ishodot...dobar-los..
-ne spijte so racete nadvor i nagore...moze da ve fati nesto za raka i da ve izvadi od takt...makar i nisto da nema...pr.strasiloto od prethodnata tocka...
-mislete na licnosta sto ja mrazite,ako imate takva..ako ne izmislete ja...polesno ke zaspiete..garant potvrdeno od vidni naucnici i psiholozi...
-nikogs ne se fakajte za polnite organi,dokolku gi poseduvate ,pogotovo ako ste so partner-ka..moze da bide kobno po vasiot son....
...i taka natamu i taka navamu....do sabajle...
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ZAGOR AJ KE GO PROBAM OVA
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...vnimavaj samo,ne e loso da bides pod moj...nadzor!...ti garantiram nema da te ....plasam!
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ноќеска неможав да спијам
имав страшни главоболки |
|
Anarchy
Сениор Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas noke ne mozam da spijam veke 5-6 godini sigurno,sekoe utro posle 5 zaspivam...pomossssssssssssssss
|
|
criminal-F
Сениор Регистриран: 02.Јануари.2009 Локација: Japan Статус: Офлајн Поени: 173 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da i jas nemozam da spijam zato sedam do 4 sabajle
|
|
nelson
Сениор НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nesonica...skoro sekoja vecer...
|
|
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
|
Внеси реплика | страница <1 1617181920 26> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |