|
Филозофџилница... |
Внеси реплика | страница 123 81> |
Автор | |
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(1)
Испратена: 17.Јануари.2009 во 02:36 |
Еве ви тема, драги мои форумски филозофи, и тоа СЛОБОДНА...
Знам дека милувате на сериозни теми да давате несериозни одговори, а јас сум сериозна во моето несериозно упатено барање до вас да одговарате сериозно и на несериозно поставените теми, па си ја фатив малку посериозно работата и сериозно решив да ви отворам една несериозна тема на овој сериозен подфорум, за да имате каде да си ги пишувате вашите несериозни филозофии наменети за сериозните теми Разбравте?... |
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сериозна си или не си
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ovaa na filmot se vrtka okolu onoj smotanion, a on si glea film...cek, pa koj se sega ovie u dvorot sto se onaduvaat ? Abe nisto ne razbrav od filmov
|
|
mrzla
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
знаеш зошто
многу вртиш......на сител3 па А2 нешто си се збунил |
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Темава специјално за Збунет
(верувам утре ќе се приклучи и главната женска улога) Шо ќе ми го раскажува филмот по сите теми, демек во продолженија, тука ќе го имаме на едно место Повелете на муабет |
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Na A 2 se slucuva filmot, ama moram da priznaam deka sum zbunet od slucuvanjata ...mnogu brzo se menjaat
|
|
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А и ќе ми се најде за офтопици
Ќе знаете каде да си ги барате... оние што ќе останат неизбришани |
|
mrzla
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
[:D/] jeeeeeeeeeee
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Fala, fala
Sea se mirni, samo jadat ...ama sve nesto se poglednuaat pod oko...koj znae sto sleduva ? |
|
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ако не ви се допаѓа, кажувајте... да ја бришам |
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Gostinkata go zalapa toj smotaniot i toj kidna. Pa normalno, vakva da ne ja primis u kuka ...ke me zalapue ona u moja kuka
|
|
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Temava mi se sffigja
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
ZoraNaSlobodata
Сениор Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3392 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ах тебе пипи многу досадно ти е.
|
|
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
|
|
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Temava e wauuuu..bravoss
|
|
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
|
Внеси реплика | страница 123 81> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |