![]() |
|
Дали погледот значи нешто? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1314151617 28> |
Автор | ||
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
еден другар велеше: „кога машкото ја гледа во деколте - тој е естета (!!) , а кога женското го гледа во таквото - таа е ... “ |
||
![]() |
||
igi 3 ![]() Сениор ![]() ![]() KVO VADIS Регистриран: 30.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 18736 |
|
Pogled....znaci i te kako samo ako pravilno se cita .... koj ne zane da gi cita neka uci od ..Emoticons
![]() |
||
![]() |
||
galenaa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4107 |
|
od pogledot mozes mnogu da razberes
![]() |
||
![]() |
||
anelija l ![]() Сениор ![]() Регистриран: 10.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 609 |
|
ona sto vo srceto go krieme,ocite ne izdavat
![]() ![]() |
||
![]() |
||
igi 3 ![]() Сениор ![]() ![]() KVO VADIS Регистриран: 30.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 18736 |
|
Pogled vo kombinacija so grimasa
![]() I se se moze da se procita ![]() ![]() |
||
![]() |
||
karamandi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 1496 |
|
pogled sto zaveduva-da
![]() |
||
![]() |
||
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
|
Ljubovta se ragja vo ocite a zivee vo srceto... ![]() Изменето од Valerija - 23.Јануари.2009 во 10:01 |
||
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
||
![]() |
||
DarlinG ![]() Сениор ![]() ![]() *Lara*Croft* Регистриран: 09.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1621 |
|
даааааааааааааа
|
||
![]() |
||
![]() |
||
kiki_kiki ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1267 |
|
znaci ama samo direkno vo oci
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
sanjago4e ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 23.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 74 |
|
da mnogu mi znaci i toa znam od iskustvo.eden pogled e dovolen za mene
|
||
![]() |
||
BisernA ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
|
па... вечерва значеше...
![]() |
||
![]() |
||
bibce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
|
..da i toa mnogu znaci...........prvo nesto sto se zabelezuva e pogledot.pa posle sve drugo................
|
||
![]() |
||
kiki_kiki ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1267 |
|
pa da znaci mnogu zasto vikat site se zalubiv na prv pogled
![]() |
||
![]() |
||
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
|
POGLEDI POGLEDI ....ZNACAT SE
![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1314151617 28> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |