IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Што ве привлекува повеке изглед или карактер?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Што ве привлекува повеке изглед или карактер?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1718192021 37>
Автор
Порака
ANITA11 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Јануари.2009
Статус: Офлајн
Поени: 21488
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ANITA11 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јануари.2009 во 19:30
STO?HEMIJA I BIOLOGIJA
Кон врв
seka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Guardian Angel

Регистриран: 04.Декември.2007
Поени: 4418
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај seka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Јануари.2009 во 11:32
koga ke ja prasav baba mi, kakov bil dedo mi, sekogas ke mi odgovorese slatko zamisleno: da gi imas moite oci i da go vidis..... znaci ubavinata doaga so karakterot na covekot
Razumot e skapocen kamen koj najubavo sjae vo ramkite na
skromnosta.
Кон врв
ПодВодно Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Декември.2007
Поени: 7391
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ПодВодно Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Јануари.2009 во 13:40
кога ме хипнотизирал изгледот

карактерот ме освестувал
Кон врв
ANITA11 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Јануари.2009
Поени: 21488
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ANITA11 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Јануари.2009 во 14:28
PORANO SE ZALETUVAV PO UBAVI I ZGODNI DECKOVCI ,A SEGA GI ZOBIKOLUVAM I GO GLEDAM VNATRESNIOT DUX
Кон врв
igi 3 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
KVO VADIS

Регистриран: 30.Ноември.2008
Поени: 18736
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај igi 3 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Јануари.2009 во 17:33
Kako sto kazav .... prvo sakam da mi se dopadne fizicki,a potoa karakterno

Изменето од igi 3 - 16.Јануари.2009 во 17:33
Кон врв
karamandi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Ноември.2008
Поени: 1496
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај karamandi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Јануари.2009 во 20:29
Originally posted by igi 3 igi 3 напиша:

Kako sto kazav .... prvo sakam da mi se dopadne fizicki,a potoa karakterno

igi lelelel od mnogu pisuvanje se zbuni celiot
Кон врв
anelija l Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 10.Јануари.2009
Поени: 609
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anelija l Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Јануари.2009 во 22:29
sekogas go barame dobriot izgled,koj ne e presuden ,za mene sto ke mi e ubavina ,ako nema karakter,najubavo bi bilo da gi pronajdes i dvete vo edno ,za zal retko ,sepak bi odbrala karakter, so negoviot karakter ke ja pronajdam ubavinata... vo nego
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
KVO VADIS

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај igi 3 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Јануари.2009 во 23:20
Kako prvo sto go gledame vo edna osoba e fizickiot izgled,a potoa sakame da ja videme negovata vnatresna ubavina {karakterot}....
Кон врв
galenaa Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Декември.2008
Поени: 4107
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај galenaa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јануари.2009 во 01:34
prvo me privlekva izgledot,ako mi fati oko sledva vtoriot del od prasanjevo
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
KVO VADIS

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај igi 3 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јануари.2009 во 17:58
Kako ke te privlece nekoj ili nekoja ako ne ja vides ne mislam na ovde Za mene zboruvam deka prvo sakam da ja vidam a posle sto bi rekla galena sleduva dtorio del
Кон врв
bussavko Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 15.Јануари.2009
Поени: 33
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bussavko Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јануари.2009 во 18:15
site lazete zosto ne priznaete deka sekogas e presuden izgledot pa potoa seto ostanato odnosno karakterot,bidete realni i kazete koj od vas se vljubil vo karakterot
Кон врв
anelija l Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 10.Јануари.2009
Поени: 609
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anelija l Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јануари.2009 во 18:36
ne ne lazime i dvete se presudni
Кон врв
fiks Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Регистриран: 18.Април.2005
Локација: Македонија
Поени: 24000
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јануари.2009 во 18:58
Originally posted by fiks fiks напиша:

битни се двете работи.
сега за почеток на секоја врска,најголем катализатор е надворешниот изглед.Да биде реални,секој од нас сака за љубовен партнер/ка личен/на маж/жена.Значи ние кога запознаваме некого прво што ни паѓа во очи е изгледот на таа персона која сме ја сретнале,карактерот е како секундарна појава која ќе исплива подоцна.
Дури и на почеток,карактерот може да излаже,може да биде лажен и што би се рекло може да се изглуми.
За да се дознае нечиј карактер треба време,со само неколку видувања и муабети не може да се прочита некоја личност,таа треба да се стави на проба и тестирање,а за да се случи тоа потребно е време,кое во моментите на заљубување го немаме,самиот нагон за секс и продожување на врстата кои ни се основни движечки сили за и околу љубовта ќе ни го излажат срцето 100 %,значи доколку карактерот ни е и вистински битен ќе го занемариме во тој момент кога сме најранливи од мамките кои ни ги приредува нашата вродена склоност кон љубов и секс.
Значи прво и основно за привлекување е изгледот на личноста кон која се пројавиле чувства.
Подоцна кога ке ги согледаме сите негативности и мани(кои не мора да значи дека постојат и да се јават),и кога ќе разбереме дека не е тоа тоа,важен ќе ни биде карактерот на таа личност,а и сите други наредни.

стојам на овие зборови и размислувања,и би додал дека колку и да би бил партнерот личен,доколку се нема интелект од спротивната страна со кој би можело да се извршува една нормална секојдневна конверзација,се ќе се разпадне како кула од карти.
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена,
само шлаг пена ќе бидеме и можеби
неколку жолти ракии.

Кон врв
galenaa Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Декември.2008
Поени: 4107
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај galenaa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јануари.2009 во 23:01
fiks nie ne go sporime toa,samo prvin jas mislam deka ke te privlece izgledot a potoa ako ti odgovara karakterno ke prodolzis ako ne tuka i se se zavrshva
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1718192021 37>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,219 секунди.