IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Мистерии и астрологија
  Активни теми Активни теми RSS - Што сте во хороскоп?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Што сте во хороскоп?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1718192021 46>
Автор
Порака
 Оцена: Оцена на тема: 1 Гласови, Просечно 3,00  Тема Пребарувај Тема Пребарувај  Опции за темата Опции за темата
aurora69 Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Декември.2008
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 6
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај aurora69 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јануари.2009 во 12:19
Originally posted by russia russia напиша:

jas ne znam koj e mojot tocen horoskopski znak, a uste pomalku koj e mojot podznak

nekade se naogam vo znakot na bliznaci, a nekade vo znakot na bik

roden sum na 21 maj 1986 vo 23:30

pa ako znae nekoj da mi kaze zosto e toa taka , neka pise

Ako e tocno vremeto na ragjanje pod pretposravka deka e mestoto na ragjanje Makedonija, togas znak Bliznak , podznak Jarec, Mesecina vo Skorpija.
http://img218.imageshack.us/img218/7982/aurora69ib5.gif
Кон врв
SiReNaTa Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 25.Ноември.2008
Локација: Switzerland
Поени: 257
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај SiReNaTa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јануари.2009 во 12:46
ako si mesecina Shkorpija toa znaci si odovarame sexualno hehehe
Кон врв
Дак Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Ноември.2008
Поени: 477
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Дак Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јануари.2009 во 20:39
Дупла риба-тешко на мене и тешко на оној кој е со мене,а тој е овен,се снаоѓаме некако,тој е огин,а јас вода,кога тој серажешти јас го гасам,а кога јас запловам по моите води тој ми даде од неговиот огин.
Љубов и само љубов
Кон врв
igi 3 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
KVO VADIS

Регистриран: 30.Ноември.2008
Поени: 18736
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај igi 3 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јануари.2009 во 20:01
Strelec...podznak lav,a vo kineskiot horoskop petel
Кон врв
ANITA11 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Јануари.2009
Поени: 21488
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ANITA11 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јануари.2009 во 17:07
AJ KAZETE ZA OVEN
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јануари.2009 во 17:13
Најголем инат, Тврдоглав ладен и така голема%20насмевка

Изменето од blueprayer - 11.Јануари.2009 во 17:13
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јануари.2009 во 17:25
Strelec.........siguren ......... kreativen......izbirliv ......sportski i umetnicki prirodno nadaren......... sto e najvazno sekogas ide direktno vo celta ........pogoduva od prva sekoja meta!!!
Кон врв
ANITA11 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Поени: 21488
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ANITA11 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јануари.2009 во 17:36
ZS MA TAKA..... ENE E TAKA BAS SME EMOTIVNI
Кон врв
ВАЖНА Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Оптимист

Регистриран: 09.Јануари.2009
Поени: 1664
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ВАЖНА Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Јануари.2009 во 16:54
Незнам

Кон врв
galenaa Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Декември.2008
Поени: 4107
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај galenaa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Јануари.2009 во 19:19
bliznak, a podznak ni znam ni sum se rasprasvala
Кон врв
Milaa Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
unique

Поени: 1523
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Milaa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јануари.2009 во 22:11
koza u podznak devica
Кон врв
anelija l Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 10.Јануари.2009
Поени: 609
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anelija l Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јануари.2009 во 23:08
bliznak sum
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Дак Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јануари.2009 во 18:14
За мене близнаците од женскиот род се многу по добри од машките близнаци.Имам само добро мислење за жените близнаци,добри другари
Љубов и само љубов
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Дак Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јануари.2009 во 18:18
Овните,за мене се многу практични личности,едноставни,не закераат,но доста тврдоглави,кога кажат не ќе биде не и точка,ретко да се попустливи и истераат на свое,не се скржави,но и не се многу многу расврлуваат со пари,умеат да го ценат денарот.Издржливи и добри водичи,рационални,и борци во се.
Љубов и само љубов
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1718192021 46>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,219 секунди.