![]() |
|
Колку деца сакате да имате? |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 15> |
Автор | |
blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Да ми даде господ како прво маж и да не благослови со едно детенце, а после нема гајле, ќе добие и брат и сестра, здравје боже...
![]() |
|
![]() |
|
монте кристо ![]() Сениор ![]() ![]() THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
![]() |
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
![]() |
|
mende ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 801 |
pravo da vi kazam kolku sto ke daj gospot ama 3do4 dostae
|
|
mbm
|
|
![]() |
|
leontina ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 295 |
Sto napravi ti 3,4.......................... ![]() |
|
![]() |
|
mende ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 801 |
ako bide neka bide sto velat popojte edno kako niedno dve kako edno tri e sega se pocnuva da se broj
|
|
mbm
|
|
![]() |
|
leontina ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 295 |
Mende togas neka ti se zdravi i zivi decinjata
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
fala i teba da ti se zevi da ti daj gospot pojke od mene
|
|
mbm
|
|
![]() |
|
Wow ne ne ne ne.................ne tolku! Ako gi gleda mazot mi moze a inaki........neeeeee No sepak blagodaram |
|
![]() |
|
a oti mazoti da gi gleda ti ke gi nejkis ili ke gi sakam samo da ne mi se dosadni da me ostat na rajat samo da gi imas ke trcas po cel den so niv |
|
mbm
|
|
![]() |
|
Boze pazi,da imam nervi bi gledala 4 deca no bidejki nemam togas neka gi gleda on................. |
|
![]() |
|
dobro tofas dve neka ti daj gospot gledam deka imas nervi tostatise pa treba da poziveeme i nie ma
![]() ![]() ![]() |
|
mbm
|
|
![]() |
|
Eeeee za dve moze |
|
![]() |
|
pa da sega zasega
![]() |
|
mbm
|
|
![]() |
|
cccc c c c c c c ccc MAZII sto ke kazat c c c c c c |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 15> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |