![]() |
|
Каков би сакале да е вашиот живот?! |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 12> |
Автор | |
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sorry ќе бидам офтопик за модератор основно правило е..... гласот се задржува на самогласките а,е,и,о,у а не на останатите букви модераторите не смеат да имаат граматички грешки ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ssssssssssssss ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 197 |
Bi sakal da mi e zaebancija
|
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Jas bi sakala vekje da ne se zaebava so mene.
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
becenevem ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
sakam mojot zivot da e ednakov na site drugi
|
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
zivotot da mi bide bajka
![]() |
|
![]() |
|
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Многу поинаку од овај што сега го живеам.
|
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
![]() |
|
DEFENDER ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 07.Декември.2008 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 49 |
kako da mim bide zivotot , da setam mnogu da zapoznavam mnogu ludje i mesta i predvremeno da se penzioniram
![]() |
|
![]() |
|
Lithium ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Розов
|
|
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Onakov kakov sto e,ne velam deka e sovrsen nitu najdobar,ima svoi svetli i mracni migovi,no sepak se samo moi i edinstveni i postojat za da ja napisat mojata zivotna prikazna,na koja golemo vlijanie imam samata jas.
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
galenaa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4107 |
Vo globala mnogu sum si zadovolna od mojot dosegasen zivot,zs koga bi poglednala malku nazat nekoi nemaat ni troshka od toa sto jas do sega sum go imala.Zatoa uzivam vo toa sto go imam
![]() |
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
sekako ubav...kako vo bajkite
![]() ![]() |
|
![]() |
|
becenevem ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
pa barem da trae poveke od 5 minuti
|
|
![]() |
|
Командантица ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2129 |
авантуристички
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Изменето од Командантица - 21.Февруари.2009 во 19:39 |
|
..Живеам за да умрам..!
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
Би сакала мирен живот...без поголеми возбудувања.... |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |