|
Турнеја низ Македонија со мотор |
Внеси реплика | страница <123> |
Автор | |
deranger
Сениор Visokogorska strazha Регистриран: 22.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1420 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mnogu dobra zabeleska
|
|
Lion
Сениор Регистриран: 12.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1437 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Makedonija stvarno ima sto da ponudi, samo sto golem broj od nas ne go gledame toa ili nesakame da go vidime. Dovolen e faktov sto sekoja godina samo od Slovenija, Srbija, Hrvatska... imam preku 20 - 30 gosti da ja zapoznaat Makedonija. A najinteresno e sto se vooduseveni od nea i doadzaat pak slednata godina vo se pogolem broj. Ovaa go kazuvam za mene, oti znam moto klubovi vo Makedonija sto imaat uste povise posetiteli. Deranger, relacijava ti e super. Go imam ovaa izvozeno nekolku pati i nikogas ne e dosadno. |
|
don't smoke and fly, take a bike and ride
|
|
deranger
Сениор Visokogorska strazha Регистриран: 22.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1420 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ok, fala. mene ke mi bide prvpat tolkava relacija da izvozam, inaku imam vozeno pomali relacii. mislam deka ke bide ok
|
|
deranger
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Simnat od visokite planini
|
|
la fille
Модератор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mali, ova si ti?
|
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
deranger
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne, toa ne sum jas
|
|
|
|
THEPRINCESS
Сениор Регистриран: 29.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
so motor ne, so kola moze, imam fobija od vozenje so motor
|
|
bond007
Група Регистриран: 08.Декември.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 80 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zosto fobija ?
Pagjas ? |
|
EYES WIDE SHUT
|
|
THEPRINCESS
Сениор Регистриран: 29.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Haha ne, ama se sto ode na 2 trkala ne mi e bezbedno |
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
па и ти идеш на 2 нозе па што
|
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Paaaa ,se imam kaceno na eden motor ogromen so ne mozes da go drzis .....ne znam so marka bese...znam deka bese od Tanto meraklija za motori...........se vozev poleka i koga sakav da zastanam motorot tolku golem nemav sila da go zadrzam i me povlece na strana ...i padnav ne tolku silno kolku se uplasiv od tezinata.....i od togas mnogu ne sum po motorite.......ama obozavam da oplaknam oci na muskarac kacen na motor
|
|
deranger
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ushte od sega go pripremam motorot za turnejata shto ke ja pravam letovo
|
|
|
|
Командантица
Сениор Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
со мотер не,..со кола да да има каде да ги ставам работите што ќе ми требаат!
|
|
..Живеам за да умрам..!
|
|
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
daaa, kozena obleka, kaciga na glava, pa vozis, vozis, pa zastanuvas vo nekoj grad, pa pies kafe vo kafic i site zjapaat vo tebe...
|
|
Внеси реплика | страница <123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |