|
Те Сакам |
Внеси реплика | страница <1 5455565758 62> |
Автор | |
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
и това црвеникакво звучи
Изменето од anakin - 15.Јануари.2009 во 14:48 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Sho-Sana
Сениор Регистриран: 24.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2944 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ех, сега, па и ти... ... еве ти за тебе синоника(к)во те сакам, да не се буниш |
|
Ако сретнеш човек со кој:
- вреди да зборуваш а не зборуваш, си го изгубил човекот, - не вреди да зборуваш а зборуваш, си го изгубил зборот. Мудриот човек не ги губи ни човекот ни зборот. Конфучиe |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
еј навистина синоникакво
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
ladyzaki
Сениор Регистриран: 15.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6584 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...i jas tebe te sakam...
|
|
najslatkiot jazik ima najostri zabi
|
|
igi 3
Сениор KVO VADIS Регистриран: 30.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 18736 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Uf tezok zbor ...ama ke recam...Te sakam ...Ve sakam...Gi sakam...
|
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
TOJ E TEZOK ZBOR ,AMI KAKO GO IZGOVARAS TAKA LESNO
|
|
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ako ne Te sakam zasto boli vaka
|
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
БАШ И СЕ ПРАШУВАМ КОЛКУ И ДАЛИ ТЕ САКАМ
|
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Za mene ima razlicno sakanje
1.)............te sakam da igrame sah....te sakam da ideme na pica........te sakam da me druzis........te sakam zs me sakas..........te sakam oti si ubav .......te sakam oti si iskren.......te sakam oti si kulturen ........te sakam oti znajs mnogu.....te sakam oti me smees i me raspolozuvas!!! 2.) I !!! te sakam ...........oti mislam na tebe , mi igra stomakot, mi ide da te izedam , zabrzano mi cuka srceto, ljubomorna sum na tebe, mi nedostasuvas , ne mozam da se koncentriram , sakam da me galis , sakam da me mazis .............sakam da vodam ljubov so tebe ............e toa e SAKANJE!! |
|
igi 3
Сениор KVO VADIS Регистриран: 30.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 18736 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I jas taka te sakam
|
|
karamandi
Сениор Регистриран: 19.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 1496 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
te sakam go mrazam toj zbor koga se pisuva bez vrska
|
|
anelija l
Сениор Регистриран: 10.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 609 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
te sakam .. lesno napisano, a uste polesno go kazuvame toj zbor,koga moeto srce ,telo,um,svest,celoto moje bitije,ke zracat od mene vo site pravca togas koga sum se pronasla i preko mene go pronadjov nego a preko nego svativ da site ve sakam zs.sakam
|
|
Внеси реплика | страница <1 5455565758 62> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |