IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - Која мисла ви се врти...
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Која мисла ви се врти...

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 910111213 1093>
Автор
Порака
Alekta Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Август.2005
Статус: Офлајн
Поени: 8670
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јануари.2006 во 23:31
Originally posted by strumfeta strumfeta напиша:

Originally posted by Alekta Alekta напиша:

Originally posted by strumfeta strumfeta напиша:

joki CESTIT IMENDEN jas ti cestitav bte samo ne znam na koja tema mislam na clenot nad mene

dade jas sum i luta na joki....Nikoj ne i go cestital imendenot a jas prva i cestitav.....  

ma dade ostavi ja joki sea ...zurkaj se na forumov eve edno...ili poveke se... 

fala dade!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!   

btww.....jas od ko znam si se zurkam na forumov....

and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
Кон врв
joki Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Август.2005
Поени: 2548
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај joki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Јануари.2006 во 00:25

алекта...злато извиниииииииииии...онака напишав во моменти на разочараност....се разбират дека не спаѓаш во оние кои не ми честитааа...

sorry....

Точачиња.
Кон врв
Alekta Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Август.2005
Поени: 8670
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Јануари.2006 во 00:52
Originally posted by joki joki напиша:

алекта...злато извиниииииииииии...онака напишав во моменти на разочараност....се разбират дека не спаѓаш во оние кои не ми честитааа...

sorry....

ooooooooooooooooooookkkkk

and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
Кон врв
Mindy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Искрена, поискрена здравје

Регистриран: 14.Ноември.2005
Локација: United Arab Emirates
Поени: 14598
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Јануари.2006 во 17:02
a kako i e imeto na joki,???? jas ne gi znam po ime clenovite,,,da znaev i jas ke cestitav , ama od kaj da znam
Кон врв
engie Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Август.2005
Локација: Zimbabwe
Поени: 2775
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај engie Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Јануари.2006 во 17:04
Sorry Joki ama jas totalno izumiv.Odkoga sum dojdena ovde se zaboraviv za nasite parznici.Sorry uste ednas i serken imenden so zadocnuvanje.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај joki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Јануари.2006 во 17:08

Originally posted by engie engie напиша:

Sorry Joki ama jas totalno izumiv.Odkoga sum dojdena ovde se zaboraviv za nasite parznici.Sorry uste ednas i serken imenden so zadocnuvanje.

немат проблем и фала многу...баш ми е мило шо пак си тука енџиече....многу ми недостигаше

Точачиња.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај engie Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Јануари.2006 во 17:11
joki i ti mi falese.Jas ete losa sum me nema tolku cesto no i pokraj toa sto me nema ne go zaboravam jas moeto omileno drustvo na forumov.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај joki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Јануари.2006 во 17:12
дали ги доби резултатите?????
Точачиња.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај engie Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Јануари.2006 во 17:14
Seuste ne i toa cekam rezultati za 3 ispiti.Mrzam koga treba da cekam ama nemam drug izbor.Ti kako projde vcera joki?Slavese li?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај joki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Јануари.2006 во 18:01

daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....и си поминаф супеееееррррррр....со најблиските, али феноменално беше

Точачиња.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај engie Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Јануари.2006 во 18:49
Ajde i ti strumfce kazi kako si pomina.
Кон врв
nedopirliv Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Ноември.2005
Локација: Macedonia
Поени: 1334
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nedopirliv Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Јануари.2006 во 18:56
mojata se se vrti okolu kuvajt
Кон врв
maja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Убавицата и ѕверот

Регистриран: 28.Мај.2005
Локација: Italy
Поени: 13127
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Јануари.2006 во 19:08
Ми се врти мислата КАДЕ ОТИДЕ СВЕТОТ!?
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
Кон врв
Carnation Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Ноември.2005
Поени: 3499
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Carnation Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Јануари.2006 во 23:32
lele so ke pram utre?
Понекогаш дури и за Фројд бананата е само банана
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 910111213 1093>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,234 секунди.