IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - Која мисла ви се врти...
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Која мисла ви се врти...

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 89101112 1093>
Автор
Порака
Dark Angel Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Август.2005
Локација: Bulgaria
Статус: Офлајн
Поени: 82
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dark Angel Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јануари.2006 во 11:19
Да спя или да не спя, това е въпросат.....
Не всички мъже са досадни, някои са мъртви...
Любовта е една и съща.Само мъжете се сменят.

Кон врв
Zoki_S Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Јули.2005
Поени: 2757
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Zoki_S Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јануари.2006 во 12:03
е мене ова ми се врти во глава
у задње време
и тоа како ми се вртиииии

Come on and be my little good luck charm -

Кон врв
Zoki_S Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Јули.2005
Поени: 2757
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Zoki_S Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јануари.2006 во 12:09
хахаааа
не бе иксови
ама сеа ке најдам некоја друга слика па се ке ти стане јасноооооо

Come on and be my little good luck charm -

Кон врв
joki Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Август.2005
Поени: 2548
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај joki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јануари.2006 во 12:37

Originally posted by Dark Angel Dark Angel напиша:

Да спя или да не спя, това е въпросат.....

ќе те паса нанаааааааа????!!!....чкџ к цџч

Точачиња.
Кон врв
Dark Angel Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Август.2005
Локација: Bulgaria
Поени: 82
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dark Angel Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јануари.2006 во 13:22
Видя се, че няма да спя, ще пиша във форуми
Не всички мъже са досадни, някои са мъртви...
Любовта е една и съща.Само мъжете се сменят.

Кон врв
Alekta Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Август.2005
Поени: 8670
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јануари.2006 во 15:48

kaj da najdam uste slikiiiiii

and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јануари.2006 во 19:36
Originally posted by strumfeta strumfeta напиша:

...ne mozam da poglednam vo ovoj pod a da ne mi se otcrta negoviot lik na plockite.Vo sekoj oblak,vo seko drvo ,vo vozduhot sto me opkruzuva noke,vo sekoj predmet sto ke go poglednam denje,opkruzena sum od negovata slika .Najobicnite lica  na maztie i zenite,moite sopstveni crti mi se podbivaat so slicnosta so nego.Celiot svet e stravoten zbir  od potsetuvanje deka postoel i deka sum go izgubila ...

dade koj ti se mota niz glavata???????

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јануари.2006 во 19:42

Originally posted by Alekta Alekta напиша:

...ne mozam da poglednam vo ovoj pod a da ne mi se otcrta negoviot lik na plockite.Vo sekoj oblak,vo seko drvo ,vo vozduhot sto me opkruzuva noke,vo sekoj predmet sto ke go poglednam denje,opkruzena sum od negovata slika .Najobicnite lica  na maztie i zenite,moite sopstveni crti mi se podbivaat so slicnosta so nego.Celiot svet e stravoten zbir  od potsetuvanje deka postoel i deka sum go izgubila ...

dade koj ti se mota niz glavata???????

dade koj sum go imala i izgubila ...mane postojano mi e toa vo glava dense izgledam zaso mi se javi ...

ti se javi???? ajde dadeeeeee beeee nemoj da places....so ima strasno tuka - misli na tebe....:)))))

pa neli gledas.....mozebi rabotite kje pocnat da se sreduvaat i da doagjaat na mesto????

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јануари.2006 во 19:52

ma ne znam dade ...neplacam ali sum ..od kade da znam kako bev srekna koga razbrav za na skolo ali samo mig  bese toa ...depresivna sum

depresivna???? zosto????

Кон врв
nedopirliv Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Ноември.2005
Локација: Macedonia
Поени: 1334
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nedopirliv Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јануари.2006 во 22:10

se e prolazno vo zivotot...nekoi raboti sme gi imale pa sega gi nema doagaat podobri ili polosi,se e vo postojano menuvanje koga na podobro koga na poloso,nasdevaj se deka idat podobri migovi ...nadezta neka ne te napusta,vremeto e lek za se.....zivotot ednostavno e takov,imas pa nemas....dobivas pa gubis,sreken si pa si tazen....sekogas polse tagat sledi sreka
Кон врв
nedopirliv Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Ноември.2005
Локација: Macedonia
Поени: 1334
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nedopirliv Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јануари.2006 во 22:15

''' ona sto nema da me unisti ke me napravi uste posilen '''

Кон врв
joki Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Август.2005
Поени: 2548
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај joki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јануари.2006 во 22:46

никој не ми честита именден...

Точачиња.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јануари.2006 во 23:04
Originally posted by joki joki напиша:

никој не ми честита именден...

jas nikoj sum ma?????

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јануари.2006 во 23:13

joki CESTIT IMENDEN jas ti cestitav bte samo ne znam na koja tema mislam na clenot nad mene

dade jas sum i luta na joki....Nikoj ne i go cestital imendenot a jas prva i cestitav.....  

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 89101112 1093>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,230 секунди.