|
Кандидати за претседател |
Внеси реплика | страница <1 1112131415> |
Автор | |
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Srgjan Kerim nema shto povekje da se izjasnuva, jasno beshe negovoto iskazuvanje koga kako predsedavac pred megjunarodnata javnost go povika PRETSEDATELOT NA REPUBLIKA MAKEDONIJA da odzi govor. Jasno e kako den. No sega kje vidime kakov protivkandidat kje ima vo prof. Ivanov koj pak vo poslednata godina pokazuvashe otvoreni simpatii kon politikata na VMRO. Startuvaa...sega kje vidime shto kje se sluci...
|
|
kultuzin
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кое негово искажување, јас никогаш не сум го слушнал Ќерим да излезе јавно да проговори за неговите ставови околу Името и Идентитетот... Искрено не би сакал да имаме председател ко ке работи против вољата на народот, кој ќе работи против иденитетот и името, како што сегашниот т.н.претседател го прави тоа... Сепак во овие моменти ни е потребно единство... |
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Srgjan Kerim koga beshe pretsedavac so Generalnoto sobranie na Obidenetite nacii go najavi Branko Crvenkovski kako pretsedatel na Makedonija... a koga mu najdoa zabeleshki zoshto ne kaza FIROM toj otvoreno kaza deka za nego negovata zemja ne e Firom tuku Makedonija...
Inaku za mene i dvajcata se dobri kandidati. Ako igraat poshteno partiite ako ne vadat valkani raboti... so koj kje gi izberbatat ... koj i da bide izbran kje bide dostoen prestavnik na drzavata. |
|
kultuzin
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Тажно е што СДСМ без знаење на Ќерим го форсира како нивна сопственост па ако сакале ВМРО ќе бил заеднички кандидат... Ако Ќерим биде кандидиран од страна на СДСМ тоа автоматски ќе значи дека нема никакви шанси, многу попаметно ќе му биде да се кандидира како независен кандидат... А тоа што го кажал во ГС на ОН и не мора да биде некој репер... Мене лично ме интересира кој став го има тој во врска со името и идентитетот... Ти викав сумлив ми е ништо чудно да ја игра истата валкана игра на Брако, демек да изигрува некој си голем Европеец...Мислам дека не ни се потребни паметњаковичи туку единство по оваа прашање... |
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
UBAVA SANSA DA IMAME PRETSEDATEL ! A KOJ ? ONOJ STO E NAJSPOSOBEN ZA TAA FUNKCIJA !!! |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
kiki_kiki
Сениор Регистриран: 21.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1267 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa toj sto ke ja istrca makedonija najbrzo
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
TOJ STO NAJDOBRO KE GO ZAVRTI SVETOT ! |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Anketata na Iri pokazuva deka
Керим ја има поддршката на 47 отсто од анкетираните Во последното истражување на ИРИ, едно од прашањата во анкетата беше колку граѓаните ја поддржуваат кандидатурата на одредени политичари на претстојните избори. Зад кандидатурата на Срѓан Керим би застанале 47 отсто од анкетираните, додека 32 отсто од нив имаат негативен одговор. Втор на листата е Љубе Бошкоски, кој ја ужива поддршката на 41 отсто, но истовремено 43 отсто се против, додека 31 отсто позитивно се изјасниле за Зоран Ставрески, а 56 отсто имаат негативен став. Потоа, со 25 отсто „за“ е Имер Селмани, ама и со 63 отсто против, како и Бранко Црвенковски кого би го поддржале 21 отсто од анкетираните, а 63 имаат негативен одговор No vo anketata ne e staven prof.d-r Gjorgi Ivanov bidejki ne bil kandidiran. Kolku kje se promenat rezultatite vo novata anketa..? |
|
Polar Bear
Сениор Регистриран: 04.Декември.2007 Локација: Канада Статус: Офлајн Поени: 1152 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Предлагам да направат претседателство па ефикасно да ја сјебат државата, како и претходната. Да не ја мачат повеќе ...
|
|
Jа сам за демократију и слободу на говор, сакам песну, пиво, вино, ракију и жене!
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
се сложувам со тебе...нека ни ја прекратат агонијата ...многу убаво и среќно живееме,ама доста е... |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
nuredinosmani
Група Регистриран: 30.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 52 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Од овие кандидати најдобар за ова време би бил ИМЕР СЕЛМАНИ |
|
Тречи
Сениор Царевићот Регистриран: 22.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 414 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Има ли некој во Македонија ултра-десничар за кандидат?
|
|
Книге децо книге......
Речи свима ко си,не штиди се своје вере,и буди поносни син Православја! |
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Нема!...да има јас ке гласам за него...ама нема таков сеуште не се појавил...така да...
|
|
nelson
Сениор НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
osuduvas ultra desnicari a sega bi glasala za niv? ne razbiram, koja e logikata...
|
|
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
|
Внеси реплика | страница <1 1112131415> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |