![]() |
|
Kако знаеш дека некого сакаш? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1112131415 19> |
Автор | |
defma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 716 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kако знаеш дека некого сакаш?
Кога поминуваш преку одредени ситуации кои претходно ни во сон не си замислувал, кога ќе простиш за нешта за кои претходно си мислел дека се непростливи . . . |
|
![]() |
|
afrodit ![]() Сениор ![]() Регистриран: 23.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 272 |
jas sakam da go vidam ama koga ke go vidam sekundarno mi se odmiluva
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
afrodit ![]() Сениор ![]() Регистриран: 23.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 272 |
go sakam sekogas vo negovo otsustvo koga e prisuten do mene interesno ne go sakam mi se odmiluva
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
igi 3 ![]() Сениор ![]() ![]() KVO VADIS Регистриран: 30.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 18736 |
Afrodit???Go sakas ili ne go sakas
![]() |
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Koga ke mi ja dade negovata jakna vrz mojata dodeka setame po snegot.
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Кога ке ги соблече хулахопките и ми ги даде да ги облечам да не ми е ладно додека шетаме по снегот
|
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
On da ne jade mene da mi dade.
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
karamandi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 1496 |
ednostavno znaes i kraj
![]() |
|
![]() |
|
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Dobivam vnatreshni signali kako znak deka nekogo sakam i neodoliva zelba za povtorna sredba.
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Koga nema da legne kako krava i da me gleda kako tele
|
|
![]() |
|
butterflyM55 ![]() Сениор ![]() ![]() ***PEPE*** Регистриран: 17.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3399 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Единствената работа што стои помеѓу нас и тоталната среќа е реалноста.
|
|
![]() |
|
apsolutno nikogas ne mozam toa nesto da go znam.najpoveke sebe si go sakam.a dali mene nekoj me saka toa mozam da go znam.
|
|
![]() |
|
bijonse1 ![]() Сениор ![]() ![]() bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Znam!!!
A tebe ne ti kazuvam , da se naucis sam da znaes koga nekoj te saka ili koga ti nekogo sakas ........ ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Milaa ![]() Сениор ![]() ![]() unique Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1523 |
Koga prifakjam nekoj takov kakov shto e bez zelbi,nastojuvanja i nadezi deka ke se promeni
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1112131415 19> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |