![]() |
|
Провокација |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1516171819 20> |
Автор | |
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Me provocira koga mi se smeska i mi obrnuva vnimanie
|
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
па и не паѓам лесно на провокации
Изменето од mrzla - 12.Јануари.2009 во 02:08 |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Ja pagam vrz nea
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
кога замислувам како медопира по врат
![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
Ako mi donese kafe u krevet, znaci si go bara
|
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Dodeka nesto ne me isprovocira ne stanuvam od pc!
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
NA PROVOKACIJA NE TREBA DA ODGOVARAME ... NA NACIN KOJ KE NE DONESE VO SOSTOJBA DA SE NERVIRAME ... PA POTOA DA PRAVIME GRESKI ... PA PAK KE DOBIEME NOVA PROVOKACIJA ... KAKO INEKCIJA ... I TAKA PROVOKATOROT KE UZIVA ... MOJ PREDLOG E: NA PROVOKACIJA DA MU SE KAZE ... - VO PRAVO SI ... AJ CHAO !!! ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Zlatnik ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 23.Август.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2605 |
Вие ме провоцирате со темава, а јас сеуште не сум отишол да купам леб.
![]() ![]() |
|
Неоттуѓиво е правото на секој поединец да живее во својата заблуда!
|
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
![]() еве усте една провокација ... ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
кога вели дека пола ресторан му завидува поради мене, а келнерот сеуште го нема иако седиме веќе саат vreme
![]() Изменето од filmadzijka - 12.Јануари.2009 во 18:08 |
|
![]() |
|
igi 3 ![]() Сениор ![]() ![]() KVO VADIS Регистриран: 30.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 18736 |
Sakam da provociram devojki
![]() |
|
![]() |
|
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
бидеjки често не одговарам на провокации, кога одговора
имаат сол на реп. |
|
![]() |
|
igi 3 ![]() Сениор ![]() ![]() KVO VADIS Регистриран: 30.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 18736 |
NE ZNAM ZOSTO AMA STALNO ME PROVOCIRA "ANASTEA"{MODERATORKTE}
![]() |
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
ne znam zosto ama onaj ,,becenevem ,,me provocira
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1516171819 20> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |