![]() |
|
FENIX-ЗАСЕКОГАШ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 15991600160116021603 2116> |
Автор | |
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
..prvo neka zeme gumata i da si izbrishe tetratkata...
![]() |
|
![]() |
|
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
sinonimi
|
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
.. more povekje kje e dzabe pishuvanje...
![]() |
|
![]() |
|
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
pizmenje znaci iritacija
|
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
mamamd, ke te prasam nesto ama iskreno da mi odgovoris:
koj znae podobro albanski, ti i li tatko ti?
|
|
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
Enigma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 9984 |
![]() ![]() ![]() |
|
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
![]() |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
Sunny ![]() Сениор ![]() ![]() Fantasy girl Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19874 |
Pozdrav na site fenixovci...
![]() ![]() ![]() ![]() Ima tuka nekoj prof. po makedonski? ![]() ![]() |
|
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
![]() |
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Dobar den
![]() Samo da ve pozdravam pred da otidam da maltretiram ucenici...denes im gi davam testovite sto gi pravea pred nova godina...postnovogodnisni cestitki ![]() |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
јас сум професор по македонски јазик
|
|
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
traktorce ![]() Сениор ![]() ![]() Brm Brmm Регистриран: 19.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 699 |
![]() ![]() |
|
Подобро еден ден Волк, него цел живот Овца !!!
|
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
traktorce?
![]() e aj ![]() baj d vej, se znaeme nie? ![]() |
|
|
|
![]() |
|
traktorce ![]() Сениор ![]() ![]() Brm Brmm Регистриран: 19.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 699 |
a mora da se znaeme za da te pozdravam ?
![]() |
|
Подобро еден ден Волк, него цел живот Овца !!!
|
|
![]() |
|
ne be ne mora...tamam rabota...no nikoj dosega ne mi se izraduval taka ko sto mi se izraduva ti
![]() |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 15991600160116021603 2116> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |