|
На кои/колку македонски форуми учествуваш? |
Внеси реплика | страница <1 45678 11> |
Автор | |
Normal
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Нов член Регистриран: 15.Мај.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
www.mymobile.com.mk
нов портал за мобилни кој сеуште се гради ама ќе биде :) се надевам ке ви се допадне:) |
|
|
|
bobi_93
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Група Регистриран: 19.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 81 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
na 2 idividi i kajgana
|
|
|
|
tvmacedonia
Нов член Регистриран: 08.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
angeli,tv macedonia,idividi.
|
|
TVMACEDONIA.FORUMAKERS.COM
|
|
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...sekade
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A ima i drugi ?
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ako te banirat mnogu kje lutas i kje najdes i nema da se cudis
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ovoj mi e prv i posleden
|
|
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...nerealno e da se izjavue deka sme na eden forum samo, isto kao sho e nerealno da se prai nekoj gazda na eterot, eterot e zamislen kao slobodna zona forumite se mesto kaj sho se pishue slobodno, a pravilata za represija se samo volja na podkupcite na vremenski del na eterot ili kiradzii na netot, i tuka e jasno odavna toa...
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dzirkam na Kajgana ama mi se smaci od vulgarnosti na komentarite...pa duri ima i od nekoi moderatorite i administratorite...pcosti pa pa paaa... Verojatno koncepcijata i zamislata na forumot kako "najmasoven i najliberalen" im go dozvoluva toa... Na Motika odam zaradi smeshnite klipovi...a moram da iskazam zadovolstvo...Idividi mi e moj...doma...najpristroen...naj pozitivni clenovi...pa duri i na politika
|
|
maestro13
Сениор Регистриран: 20.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 428 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
forum.idividi.com.mk
forum.kajgana.com build.mk forum.marifet.com.mk seriimk.forumakers.com/forum.htm Открилика тие А единствен немакедонски кај што сум е forum.hr |
|
ВАЖНА
Сениор Оптимист Регистриран: 09.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1664 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас открив еден многу убав нов форум ама нема уште членови така пишува и сега незнам дали да се регистрирам дали не.
тоа е форумот ако сакате дојдете инаку не се ни регистрирам кој ќе ми одговара на темите www.muabet.aforumfree.com Изменето од ВАЖНА - 13.Јануари.2009 во 10:28 |
|
ВАЖНА
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Е тука не си баш во право на кајгана ептен е закон |
|
ВАЖНА
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
леле исти како менеееееее |
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
на овој само
|
|
Внеси реплика | страница <1 45678 11> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |