![]() |
|
FENIX-ЗАСЕКОГАШ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 15911592159315941595 2116> |
Автор | |
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
King..jas samo na shtikli..
cel Plostad e izbockan od moive shtiklichki
ha,haaaaaa
![]() |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
KING35 ![]() Сениор ![]() ![]() shadow... Регистриран: 25.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7624 |
Epa Vall pazi se ...
![]() |
|
zivotot pisuva romani...a lugeto citaat stripovi
|
|
![]() |
|
dama ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 282 |
kissssssssssss odamna ne sum bila tuka vallll ljubavi
pozdravce do site
![]() |
|
![]() |
|
dama ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 282 |
zatoa val jas sinav noga od dupkine na plostad cccccc
![]() |
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
![]() Srekjna 2009
se najubavko
kako si mi srcka??
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Koga na kafence,chajce??
Bas mi e milo,sto se citkameee
![]() |
|
|
|
![]() |
|
fala mila srekna i na tebe site zelbi da mi ti se ispolnat koga mozes ako mozes bujrum dojdi kaj mene ke pieme cajce i ke muabetime i mene mi e milo sto sum tuka mila
|
|
![]() |
|
Aj,moze utre srcka
da ti pominam na chajce
denes imame nekoja grupna sobiranka
ovde na rabota,rodendeni,imendeni....
aj,utre kje ti kazam...mozebi kje dojdam
![]() |
|
|
|
![]() |
|
vazi valll mila jas sum na rabota koga mozes
bujrum vrata ti e otvorena sekogas
kissss
![]() |
|
![]() |
|
pozdrav do site odam jas
![]() |
|
![]() |
|
Enigma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 9984 |
![]() ![]() |
|
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
|
|
![]() |
|
traktorce ![]() Сениор ![]() ![]() Brm Brmm Регистриран: 19.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 699 |
i od mene .... dobro utro
![]() |
|
Подобро еден ден Волк, него цел живот Овца !!!
|
|
![]() |
|
Enigma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 9984 |
dobro i na tebe traktorce
|
|
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
|
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
..kamo kafe deckimalecki
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 15911592159315941595 2116> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |