![]() |
|
Денес... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 114115116117118 566> |
Автор | |
Wonderful_Life ![]() Сениор ![]() Амбициозна Бебушка Регистриран: 30.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7264 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Deneska ke skapam na idividi
![]() ![]() |
|
Gospod gi sozdal zenskite,zasto imal smisla za ubavina, a maskite zasto imal smisla za humor
|
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
денес...мислев дека ќе бидам по слободна
ама ќе морам да ви кажам чао |
|
![]() |
|
snegulka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 3201 |
денес ми е најдосадниот ден
![]() |
|
![]() |
|
kiki_kiki ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1267 |
NEDELA E NAJ UBAVIOT DEN SE ODMARAS I CEKAS DA POCNE NOVA NEDELA ZA DA POCNES DA SE ODMARAS PAK
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
polzavce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 14.Октомври.2008 Локација: Angola Статус: Офлајн Поени: 1325 |
Денес.....бев најпасивна во мојот живот..........и умрев од досада........ |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
денес беше тапа ден
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
Денес ќе биде убав ден...вечер Стара Нова Година... ...............некој вечерва ќе го добие ,,паричето,,............. |
|
![]() |
|
KING35 ![]() Сениор ![]() ![]() shadow... Регистриран: 25.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7624 |
Denes ke bide super den
![]() Stara Nova Godina , a i na mojata cuca rodenden ![]() |
|
zivotot pisuva romani...a lugeto citaat stripovi
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
Денес.....Кинг ...поздрав до твојата цуца и нека и е среќен роденденот..... |
|
![]() |
|
KING35 ![]() Сениор ![]() ![]() shadow... Регистриран: 25.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7624 |
Blagodaram Blashka
|
|
zivotot pisuva romani...a lugeto citaat stripovi
|
|
![]() |
|
dama ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 282 |
neka i e sreken rodendenot na tvojata cuca ,a denes rabotno ke mi mine denot
![]() |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Denes ke moram da doruckuvam
![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Neka i srekjen rodendenot na cuceto...ziva zdrava...ubava...koga kje porasne momcinja na mal prst da vrti...srce da im gori... ![]() |
|
![]() |
|
Foxy_lady ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 118 |
Денес...ми е многу ладно...МНОГУ!!!Проклето парно!!!
Ке морам и да одам надвор да се мрзнам на ладново да купам поклонче за другарка ми...ЛАДНО!!!! ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 114115116117118 566> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |