|
РЕЗОНАНЦИЈА |
Внеси реплика | страница <1 653654655656657 717> |
Автор | |
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
DOBRO UTRO REZONATORIIIIIIIII... PRIJATEN I USPESEN DEN !!! |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...Misteriite se cudna rabota... Eden predmet moze da asocira na razlicni neshta...
Mashincevo za melenje kafe..nekomu kje mu asocira na nesakanje... Vakvo mashince svekrva mi i go dade na jatrva mi...a ne mene... Nekomu na sakanje... semejna toplina... lele koga kje someleshe svekrva mi pa ko kje svarevme...bozeeee cela kukja mirisashe na presno kafe... Shto ima vo ova misterija- kje prasha skeptikot... Pa zoshto od tolku mnogu sliki so fildani polni kafe...so posluzavnici so fildzani kafe... Marko deneska ja odbra tokmu ova? Slucaen izbor...Ne nema slucaen izbor... |
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dobro utro mamamd ... toa znaci deka sme spremni za denesnoto utrinsko kafe ... ama SPECIJALNO KAFE ... toa e isto kako obicnoto ... ama so edno nezno POVELETE ... i pulenje ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e marco...marco... nishto ne e slucajno... ako napravam prevod na zborot pule...nje na moj majcin jazik...izleguva neshto od koe se podobruva zenskoto raspolozenie... znaci...nekomu mu e dadeno...od ranite utrinski casovi...sakal ili nejkel vo necie sekojdnevie da vnese raspolozenie... I normalno za toa sleduva...
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас ве сакам и Ве гушкам двајцата.... и не можете да ,,замислите,, колку ми се симпатични Вашиве ,, мали и слатки разговори,,........... |
|
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
... aj koga pocnavme so ljubov...I ti mene si mi simpaticna...pa od ist reon sme...... za marco nemozam da zboram...toj kje si kaze,,,,
edno mora da priznaesh... dojde marco...dojde i ti...inaku dzirkashe...go nemashe marko i begashe... |
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Признавам ..... ми недостасуваше овде Марко....... Но сакам и ова да кажам ...дека ...
Мудроста е награда што ја добиваш,
во миговите кога ,,слушаш,,... а повеќе
би сакала да зборуваш..............
|
|
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ubavi zborovi padjaat ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Поздрав до првата смена резонатори
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
BLAGODARIME ANASTEA ... SEGA KE SME I VTORA SMENA ... REZONANCA RABOTI NON-STOP ... PRIJATNO POPLADNE REZONATORIIIIIIIIIII |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...treta smena stratuva...
|
|
Внеси реплика | страница <1 653654655656657 717> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |