![]() |
|
Те Сакам |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 5354555657 62> |
Автор | |
igi 3 ![]() Сениор ![]() ![]() KVO VADIS Регистриран: 30.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 18736 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mene mnogu devojki ili da recam na moj recnik "cupina" mi se dopagaat.A mozam da i recam deka ja sakam na taa sto e pobliska do mene
![]() |
|
![]() |
|
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Kako da gi meshash tie dva poimi Igi...ti se dopagjaat ili gi sakash?
![]() |
|
![]() |
|
igi 3 ![]() Сениор ![]() ![]() KVO VADIS Регистриран: 30.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 18736 |
Sve sto mi se dopaga go sakam
![]() |
|
![]() |
|
galenaa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4107 |
igi izgleda od klimata e i jas isto
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
galenaa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4107 |
ale so se zasrami neli kazvam so mislam
![]() |
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
ne se teski ako sakas nekoja mace
![]() |
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
igi nemozes da go izgovaras ovoj zbor taka lesno ,ako ne jas sakas mace
![]() |
|
![]() |
|
zavisi na kogo e namenet zborot mona
![]() |
|
![]() |
|
karamandi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 1496 |
te sakam neznam kogo da sakam
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Karamandi sakaj gi site za pocetok.Posle pocni so klasifikacija
![]() ![]() |
|
![]() |
|
paris25 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 16.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 969 |
site ve sakam !!!
|
|
![]() |
|
tolku go sakam so luda sum po nego
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sho-Sana ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2944 |
Не е тешко да се каже ТЕ САКАМ, кога тоа самото од мене се кажува, па само мојот збор му е потребното за да се озвучи... еве, те сакам
![]() |
|
Ако сретнеш човек со кој:
- вреди да зборуваш а не зборуваш, си го изгубил човекот, - не вреди да зборуваш а зборуваш, си го изгубил зборот. Мудриот човек не ги губи ни човекот ни зборот. Конфучиe |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 5354555657 62> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |