![]() |
|
РЕЗОНАНЦИЈА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 653654655656657 717> |
Автор | |
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
![]() DOBRO UTRO REZONATORIIIIIIIII... PRIJATEN I USPESEN DEN !!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
...Misteriite se cudna rabota... Eden predmet moze da asocira na razlicni neshta...
![]() ![]() Mashincevo za melenje kafe..nekomu kje mu asocira na nesakanje... Vakvo mashince svekrva mi i go dade na jatrva mi...a ne mene... Nekomu na sakanje... semejna toplina... lele koga kje someleshe svekrva mi pa ko kje svarevme...bozeeee cela kukja mirisashe na presno kafe... Shto ima vo ova misterija- kje prasha skeptikot... Pa zoshto od tolku mnogu sliki so fildani polni kafe...so posluzavnici so fildzani kafe... Marko deneska ja odbra tokmu ova? Slucaen izbor...Ne nema slucaen izbor... ![]() |
|
![]() |
|
dobro utro mamamd ... toa znaci deka sme spremni za denesnoto utrinsko kafe ... ama SPECIJALNO KAFE ... toa e isto kako obicnoto ... ama so edno nezno POVELETE ... i pulenje ... ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
Јас ве сакам и Ве гушкам двајцата.... и не можете да ,,замислите,, колку ми се симпатични Вашиве ,, мали и слатки разговори,,...... |
|
![]() |
|
...
![]() ![]() ![]() edno mora da priznaesh... dojde marco...dojde i ti...inaku dzirkashe...go nemashe marko i begashe... ![]() |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
Но сакам и ова да кажам ...дека ...
Мудроста е награда што ја добиваш,
во миговите кога ,,слушаш,,... а повеќе
би сакала да зборуваш.......
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
ubavi zborovi padjaat ... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Поздрав до првата смена резонатори
![]() ![]() |
|
![]() |
|
BLAGODARIME ANASTEA ... SEGA KE SME I VTORA SMENA ... REZONANCA RABOTI NON-STOP ... PRIJATNO POPLADNE REZONATORIIIIIIIIIII ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
...treta smena stratuva...
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 653654655656657 717> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |