IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Општо > Разно
  Активни теми Активни теми RSS - Последна добиена СМС порака
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Последна добиена СМС порака

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 89101112 77>
Автор
Порака
joki Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Август.2005
Статус: Офлајн
Поени: 2548
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај joki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јануари.2006 во 21:42

јоки.извини шо не ти втративпорано, имав работанешто.А ова во врска со цд-ава, не можам да ти ги дам, зашто од брат ми се и го прашав него и ми рече не.Бројов твој е?

...не сум добила ваква порака досеа...типов ме прашвеше за бројот, му го дадов и се      Бројов твој е?

.

Точачиња.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај joki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јануари.2006 во 21:50

абе тој ми рече нека ти дајт цеде празно и ке и ги снимиш, зашто овие две на никого ги немат даено, зашто единствени му се.Важит ке го запишам бројот твој...

абе ајде...охридски муабет со дупка

Точачиња.
Кон врв
maja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Убавицата и ѕверот

Регистриран: 28.Мај.2005
Локација: Italy
Поени: 13127
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јануари.2006 во 22:06
Дојди во Лисице на журка, тури пепел на се и иди веднаш:)
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
Кон врв
Maro Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 11.Август.2005
Поени: 1215
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Maro Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јануари.2006 во 02:23
Крени ми     
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Maro Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јануари.2006 во 03:46
1

Изменето од Maro
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Maro Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јануари.2006 во 03:47
Абе мрфут што бараше толку рано денес на Рекорд? Ја поминувам со кола и те гледам те*е таков банту црнец сам чека автобус! Ко оние од БОБ след беше..........Ц Ц Ц Ц Ц Ц Ц Ц другар да те помеша со некоја црнчуга пошто сме имале исти јакни, што ти прави тревата, а ја тоа време сијам топови не ме будат
Кон врв
NRGMKD Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THE EXTERMINATOR

Регистриран: 18.Ноември.2005
Поени: 7512
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NRGMKD Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јануари.2006 во 03:51

Добро бе копук, до кога да те чекам, до кога ќе ми ги рушиш сите планови, да ти ибам тоа копукот!!!

Напомена-Оваа СМС порака е од едно мое другарче, кое по грешка ми ја испратило мене!!!!

The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
Кон врв
maja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Убавицата и ѕверот

Регистриран: 28.Мај.2005
Локација: Italy
Поени: 13127
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јануари.2006 во 09:23
Иди одма у mambo на кафе
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
Кон врв
blue Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Октомври.2005
Локација: Macedonia
Поени: 5922
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blue Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јануари.2006 во 09:37

Golem pozdrav od mojot nov Sony Ericsson! Probaj sega da me fatis nedostapen. Ako si doma, vo 22:50 h na A1 ke go ima tvojot omilen film.

Prijatno vece....  

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај joki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јануари.2006 во 00:18

jas, emi l i ev****** ke bidime vo 8:30 kaj ohridska banka.

pisi dali ke idas

ko se dogovaravme za bogojavljanie...

Точачиња.
Кон врв
Alekta Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Август.2005
Поени: 8670
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јануари.2006 во 16:11

ni jas ne sum tolku na mirc,te cekam mail da pisis,ama te nema nekako,ok e za tebe nzma deka si mrzla.za stranata ne ja znaev super e,ama znaes deka poveke gi skaam drugite,ovaa e nekako po ko za tebe.aj ke ti pisam mail,a ko ke mozes da zboris titni mi od doma ke ti se javam,pozdrav

and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
Кон врв
Alekta Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Август.2005
Поени: 8670
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Јануари.2006 во 13:29

ne znaev,a na tebe ne ni smetam voopsto zato so znam deka slikite si gi sakas pojke i od mene,ko ke sakas da izlezime javi se

and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
Кон врв
kafka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Јули.2005
Поени: 3595
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kafka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Јануари.2006 во 19:29
farino vodi me i mene na svorka
трократен победник на трките и еден од основачите на форумот
Кон врв
kafka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Јули.2005
Поени: 3595
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kafka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Јануари.2006 во 19:34
na svorka be
трократен победник на трките и еден од основачите на форумот
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 89101112 77>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,156 секунди.