|
Dakar 2009 |
Внеси реплика |
Автор | |
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 12.Јануари.2009 во 21:04 |
|
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
dark
Сениор Регистриран: 28.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 247 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mene bas mi e interesno sega zs do lani bea se mitsibushi sega malku da se smeni a inace da ne go isfrelae al atiah ke bese garant prv na krajot BMW to mu e zveronja a i on znae da go vozi
|
|
faster then light :D
|
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
штета што го избација алатја, беше интересна конк*ренцијата
мицубиши демек нови возила имале, ќе победеле, ама сега се надеваат дека Рома ќе ги извадел од кал сега е досадно со три волкцвагени на врвот |
|
|
|
samir_sneijder
Сениор Мадридиста Регистриран: 24.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 155 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Го видовте тој умниот... . си ја скрати патеката и на крај прв.
Лелее бе секој глеа на полесно ИЧ да се потруди. Изменето од samir_sneijder - 10.Јануари.2009 во 20:22 |
|
OooOooOoOOooПразно..ОооОоОоОоООоО
|
|
zabegan
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
дакар не е дакар ако не завршува во дакар , било како подобро нешто отколку ништо, јас сум за KTM Gauloises, Volkswagen и Kamaz
btw може темава да ја префрлите негде |
|
|
|
dark
Сениор Регистриран: 28.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 247 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kako vi se dopaga novata ruta na vozenje i slicno... mene licno mnogu poveke mi se dopaga ovaa ruta nego taa niz afrika mislam deka ke bide interesno koga ke pominuvaat andite
|
|
faster then light :D
|
|
Внеси реплика | |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |