|
Помош !! Софтверски Проблеми! |
Внеси реплика | страница <1 3334353637 55> |
Автор | ||
Dark HaCkeR
Сениор Хакериште Регистриран: 20.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 683 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
вака брат симни CCleaner,Registry Booster 2009 и TuneUp Utilities 2009 и среди ги регистрите и ке немаш никаков проблем
|
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Дечки, ај помагајте кој знае, имам 2 проблеми:
1.На форумов не можам да пратам повеќе од еден пост со слика (преку ИЕ). Првиот пост ми го праќа, веќе вториот (сликата е ставена во постот) кога ќе кликнам на “внеси порака“ не го праќа на сервер и ме одлогира од форумот.
2.Од Мозилата пак не можам да се логирам (пак на форумов). Внесувам корисничко име и лозинка и кога ќе кликнам на логирање, ме префрла на страната на форумот, но без влез со корисничко име (а пред тоа пишува “успешно логирање“?)
Треба нешто да подесам во броусерите... или нешто друго е во прашање?
|
||
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Јас имам проблем со e-mail-от...
Ниту еден мејл што содржи attacment нема шанси да го отворам... Штом ќе сакам да отворам, се вклучува некој си Norton AntiVirus и почнува со Scanning attachment for viruses... и тоа трае ли трае... и цел ден да го оставам,на тоа ќе остане...нема да го отвори Што да се прави,што да се чини...веќе ми се смачи |
||
Flix
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Клабинг Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 9229 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Избриши го Хортон анти вирусот и снимиси АVG :) Ако не е до тоа пробај со друга браузер види дали ќе го отвори. |
||
Desert Eagle
Нов член Регистриран: 30.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Google Chrome e podobar i pobrz Изменето од Desert Eagle - 12.Јануари.2009 во 00:07 |
||
CS Pro Player
|
||
ladyzaki
Сениор Регистриран: 15.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6584 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
molam za pomos...koga pravam scan mi se pojavuvaat dve grafi...ednata pisuva crtical objects tamu se pojavuvaat neli virusi i sl. i normalno gi brisam...ama vo vtorata grafa privacy objects se pojavuvaat tracking cookies i MRU....pojma nemam sto se...sakam da znam da gi brisam i niv ili....pls za pomos....fala odnapred....
|
||
najslatkiot jazik ima najostri zabi
|
||
Dark HaCkeR
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Бриши ги и нив ... не треба да се плашиш
|
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Изменето од anastea - 13.Јануари.2009 во 15:35 |
||
ladyzaki
Сениор Регистриран: 15.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6584 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
fala ti Dark HaCker.... Изменето од ladyzaki - 13.Јануари.2009 во 14:26 |
||
najslatkiot jazik ima najostri zabi
|
||
andji-mk
Нов член Регистриран: 24.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Potrebna mi e Ogroma pomos ako nekoj moze da mi pomogne.
Vcera so kaj eden drugar pravevme preinstalacija na Windows....no koga sakavme da ja uflime AVG8 ne ni dozvoluva..... Pri vlez vo ControlPanel vidovme deka ne postojat Security center i Windows Firewall. Ve molma ako nekoj znae neka ja napise postapkata cekor po cekor kako bi mozele da instalirame antivirusna programa Vi balgodaram andji-mk |
||
Dark HaCkeR
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Epa ne postojat bidejki Windowsot e SP1 ili bes SP vidi desen na Му Com и properties
|
||
andji-mk
Нов член Регистриран: 24.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
SP2 e sigurno
|
||
Flix
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Клабинг Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 9229 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Гарант ти е некоја глупа верзија на виндовс, земи симни нов или симни sp3 и сними го можи и така да се реши проблемот. Ако не ајде нов виндовс ќе си симниш ќе го инсталираш и ќе биди се во ред. |
||
neo_wmaster
Сениор Angel of Death. Регистриран: 29.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 660 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Вака сега, јас имам на PC-то XP, имам една партиција и сакам да инсталирам и Kubuntu. Може некој да објасни како да направам како да го инсталирам Kubuntu-то без да го избришам XP-то. Кога ке објаснувате објаснете чекор по чекор, зошто не сум многу добар со Unix системите. Однапред благодарам.
|
||
I love Daphne Millbrook.
|
||
Внеси реплика | страница <1 3334353637 55> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |