![]() |
|
Те Сакам |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 5253545556 62> |
Автор | |
zaguben ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 3387 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
I JAS SE SAKAM
![]() |
|
![]() |
|
me haces falta ![]() Нов член ![]() Регистриран: 09.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 20 |
OVOJ ZBOR GO IZGOVARAM MAX 10 PATI VO DENOT I TOA OD SRCE
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
galenaa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4107 |
Toa ne se vika samo na decko ili devojka.Na svoite roditeli,na sestra,brat,na drugarka.Eve jas na drugarkami renata sega ke i kazam po koj znae koj pat TE SAKAM RENI
![]() |
|
![]() |
|
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Uhh kolku ubavo se osekjam sega,pa retko chovek moze da najde vistinski prijatel
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
mene sekogas mi se smeat koga nekomu mu velam deka go sakam
|
|
![]() |
|
galenaa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4107 |
bas cudno nimfomanka
![]() |
|
![]() |
|
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Da ne vikash na zenski deka gi sakash nimfomanka?
![]() |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
na site
|
|
![]() |
|
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
sekoj den po 5-6 pati go koristam izrazot ![]() eve i na forumot ke pisam :::::: TE SAKAM ![]() |
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
секогаш кога чуствивам дека треба да изјавам кажувам.ТЕ сакам
|
|
![]() |
|
igi 3 ![]() Сениор ![]() ![]() KVO VADIS Регистриран: 30.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 18736 |
Te sakam ..... da se kaze od srce mi e potesko otkolku da go kazam samo nekoja da ja zavedam
![]() |
|
![]() |
|
Ne si igraj so tie 2 zbora igi,za zaveduvanje postojat milion nachini
![]() |
|
![]() |
|
igi 3 ![]() Сениор ![]() ![]() KVO VADIS Регистриран: 30.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 18736 |
DA POSTIJAT AMA I TOA E DEL OD NACINO NA ZAVEDUVANJE. STO KE I RECAM NA NEKOJA KOJA ME PRASIVA DALI JA SAKAM ???
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ne se sl*gam so ova Igi...mozesh da i kazesh mi se dopagjash ,ama ne te sakam...sekogash kazuvaj ja vistinata
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 5253545556 62> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |