![]() |
|
Дали долгите врски успеваат? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2829303132 35> |
Автор | |
Mala Budala ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 09.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 42 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
TOA E TAKA PORADI TOA STO SUM MNOGU PREBIRLIVA PO PRIRODA I MI TREBA VREME DODEKA SE ODLUCAM,A DO SEGA SEKOJ MOJ IZBOR SE POKAZAL KAKO VISTINSKI,STO DA PRAVAM... ![]() |
|
if you break my heart l'll break your face
|
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
GALE TUKA NE SI VO PRAVO SPORED MENE MILO
![]() |
|
![]() |
|
blue666 ![]() Сениор ![]() Регистриран: 28.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4465 |
sto te zbuni? |
|
![]() |
|
monitor ![]() Сениор ![]() Регистриран: 19.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 97 |
ЖИВ ДОКАЗ ДЕКА УСПЕВААТ СУМ ЈАС.
|
|
![]() |
|
galenaa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4107 |
blue666 sto e brakot me zbuna?
![]() |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
brakot e ubav ama ja ne mozev da izdrzam
|
|
![]() |
|
igi 3 ![]() Сениор ![]() ![]() KVO VADIS Регистриран: 30.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 18736 |
Ke go dozivees i toa gal nema sto da te zbuni
![]() |
|
![]() |
|
galenaa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4107 |
aaa toga ke bidi dolga vrska uspesna
![]() ![]() |
|
![]() |
|
zaguben ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 3387 |
of lele dusicke napatena ![]() |
|
![]() |
|
blue666 ![]() Сениор ![]() Регистриран: 28.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4465 |
Brakot e eden vid na dolga vrska samo ozakoneta.
![]() p.s Od kade si?
![]() |
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
GALENA KOGA KE BIDES VO BRAK KE KAZIS MISLENJE
![]() |
|
![]() |
|
malecka_K ![]() Нов член ![]() Регистриран: 14.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 20 |
zavisi koga kako nekogas od dolgata vrska moze i da ti zdosadi
![]() |
|
![]() |
|
Anita,blue666toa e moe mislenje i moj stav ne znaci deka od vas baram da se soglasvame.Jas samo kazvam toa sto mislam
![]() |
|
![]() |
|
zezok ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 365 |
zavisi od platata
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2829303132 35> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |