IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - ЧЛЕНОТ НАД МЕНЕ...
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ЧЛЕНОТ НАД МЕНЕ...

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 171172173174175 922>
Автор
Порака
Alekta Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Август.2005
Статус: Офлајн
Поени: 8670
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јануари.2006 во 16:28

clenot nad mene e mnogu losh

and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јануари.2006 во 21:48
 i jas si ja sakam clenkata nad mene najmnogu na celiot svet!!!!!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јануари.2006 во 21:50
denes cel den clenkata nad mene go pomina so mene....i me davese cel den(se zaebavam super ni bese)
Кон врв
joki Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Август.2005
Поени: 2548
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај joki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јануари.2006 во 22:42

членки над мене, да знјате не дадовте од тоблеронето...али од то бонбоните горе ке земам едно

се запознаф со членката над мене....

криво да ви е на сите....

Точачиња.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај joki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јануари.2006 во 22:59

ма каков поклон бре...кажи ми ти дали имат поголем поклон од то шо те запознајФ????!!!! не бре моме

....успат киндер јајцава се супер...ти ги отвораше за да видиш каква играчка ти се паднало????!!!!и после мене само белката ми ја даваш а????!!!! жолчката си ја зеде за те*е....срам те било

...пак успат и мене ме фаќат дремка и зато пишам нешо неврзано....али се разбираме....мислааааам ВОЗОТ на афтобуска шо го чекаше....!!!

Точачиња.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај joki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јануари.2006 во 12:39
Originally posted by strumfeta strumfeta напиша:

clenka nad mene  mislam ...joki .. zarem i tebe ti kazav vozto !?ili dadeto ti kaza...odama na avtobuska i im vikam "koga e posledniot voz za pp"

zamisli si da go cekav nikogas nemase da si zaminam

знам бре пиље издувано...знам све...па и то беше штосот вчера изглеа....царица си....уствари принцеза....возот

Точачиња.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај joki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јануари.2006 во 12:48
и мајкати сеа ни со ohis немат да мојт да те исперит...и јас не сум поарна...само шо јас се пљукам ко идиот
Точачиња.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај joki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јануари.2006 во 13:07

цела внатре влегвиш...????!!!!

....блазесити ...мене не ме собират!!!!!!!!!!

Точачиња.
Кон врв
ivana Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Госпожа Грофица

Регистриран: 14.Април.2005
Поени: 3327
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ivana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јануари.2006 во 13:08
clenkata nad mene pishuva so crvena boja
Motivation is game in my hands
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај joki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јануари.2006 во 13:16

членке над мене....како да не знам...и мене така мисе деси пошо знајш....не ме собират цела, па дур се вратив во нормала....мама премале....

....членке над членката над мене....гледам во потписот дека сакаш уметност.......ако не се лажам

Точачиња.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јануари.2006 во 15:37
clenkata nad mene denes ima imenden....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јануари.2006 во 20:02
clenkata nad mene denes e nesto depresivna....:(((
Кон врв
NRGMKD Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THE EXTERMINATOR

Регистриран: 18.Ноември.2005
Поени: 7512
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NRGMKD Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јануари.2006 во 21:25
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јануари.2006 во 23:06
clenkata nad mene ima....Luda Kosa!!!!!
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 171172173174175 922>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 3,531 секунди.