IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Здравје > Исхрана и кулинарство
  Активни теми Активни теми RSS - Омилени ресторани/гостилници/кафани
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Омилени ресторани/гостилници/кафани

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 34567 9>
Автор
Порака
Biolica Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Декември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 808
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Biolica Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јануари.2009 во 14:07
Kamnik , malce solenko no definitivno vredi sekoj denar
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јануари.2009 во 23:33
Камник оној ресторан кај мене шо даваат ручеци за помен или????збунетостзбунетостзбунетост
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
mimicria Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
magnet za defekti

Регистриран: 27.Ноември.2008
Поени: 3444
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mimicria Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Јануари.2009 во 09:09
Picerija : Enriko
Gostilnica : DM, ima edna vo Leptokarija, se vika "Kaldrma" imase super kebapcinja, pindjurce i to....sega razbrav deka go rasipale jadenjeto..(treba da proveram)..a se odi samo vo leto, zaradi sedenje na terasa.
"Zlate" e klasika..ne sum bila 4-5 god..a i nekako ko fast food mi e..
Kafana : Pa ja sakam "Ezerce", ama vo prolet, koga se e zeleno i se sedi na terasa, jadenjeto ne e nisto posebno
Vo "Jana" odevme pocesto ama ne mi se sviga nekako (makedonska kujna preadaptirana za stranci- sterilna)
Vo Ohrid : "Kaj cetkarot" (mislam taka se vikase - bivsi momir, mi se sviga atmosferata), picerijata vo saraiste - navecer jades na sveki na plaza, sovrsena makedonska kujna - restoranot na biljanini izvori i "Kaj cinarot"
Veles : definitivno Snupi - podobri jadenja nemam probano
Gotova hrana : DM - kapistec
Sakam da odam na pita na pantelejmon, na kacamak vo trnica (mavrovo), na cajce so rum na matka (sega so snegot vo zima e super, ima kamin i epten e ubavo).

P.S. Mama's ne e kafana, kafic e!

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Biolica Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Јануари.2009 во 20:42
Originally posted by blueprayer blueprayer напиша:

Камник оној ресторан кај мене шо даваат ручеци за помен или????збунетостзбунетостзбунетост

vlez od Skopje,koga vleguvas od strana na Autokomanda,pred benziskata na Lukoil ima znak i pat koj sto prodolzuva desno.
Vozis uste dobri kilometar i pol po toj pat,treba da pomines i eden mal tunel i ke dojdes do hotel-restorant Kamnik.
Sluzat divec i po mnogu raboti se edinstveni vo Makedonija.
Megjudrugoto i po cenite
Zatoa pazi,hehehe.
Ako nejkes ili ne mozes mnogu da se potrosis (sto ako me slusas mene bi ti bilo i pametno,zatoa sto navistina preteruvaat) pij edno kafe i naracaj si PALACINKA.
Veruvaj mi... ne si probal poukusna u zivot do sega....
Mestovo e fantazija
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Јануари.2009 во 22:30
aaa pa u blizina mi bilo голема%20насмевка
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
Ssssssssssssss Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Јануари.2008
Поени: 197
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ssssssssssssss Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јануари.2009 во 15:02
Posleden Obrok najdobar restoran kakva skara imaattttttt mmmmmmmmmmmmmm

Изменето од Ssssssssssssss - 13.Јануари.2009 во 15:02
Кон врв
karamandi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Ноември.2008
Поени: 1496
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај karamandi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јануари.2009 во 22:01
vodenica definitivno
Кон врв
ZeZnAtA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Power

Регистриран: 26.Мај.2007
Поени: 19172
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZeZnAtA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јануари.2009 во 10:24
Originally posted by Biolica Biolica напиша:

Kamnik , malce solenko no definitivno vredi sekoj denar

da,dobar e.
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Power

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZeZnAtA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јануари.2009 во 10:28
Originally posted by blueprayer blueprayer напиша:

Мене па арапското кафе ми е убаво но ме потсека на безкофеинско кафе. голема%20насмевка

i ima miris na cvet.голема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Power

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZeZnAtA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јануари.2009 во 10:32
Originally posted by SINA PTICA SINA PTICA напиша:

Крал Џо.

Rosomanзбунетост,e shto bash tamu???голема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Power

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZeZnAtA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јануари.2009 во 10:35
Originally posted by blashka blashka напиша:

има едно пријатно место...се вика Дојрана...
  служат многу убави чорби...среќа

da,corbite im se extra.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Biolica Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Февруари.2009 во 09:51
Balaban - prekrasna hrana. Duri malce mi go vrati smekot kon Ohrid...
Кон врв
Glenn Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Тата-Мата

Регистриран: 14.Јануари.2008
Поени: 3166
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Glenn Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Февруари.2009 во 19:41
Македонска Куќа онаа старата, Злате на времето и што имам јадено убава храна по некои биртиички забутани по Дебар Маало на кои ни на називот не им се сеќавам.
Beauty fades, dumb is forever
Кон врв
Командантица Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Септември.2008
Поени: 2129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Командантица Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Февруари.2009 во 20:00
пицерија ЕлГреко и Буре
..Живеам за да умрам..!
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 34567 9>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,172 секунди.