![]() |
|
Колку деца сакате да имате? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 15> |
Автор | |
drakula ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јули.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 498 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() se izdrzi nekako ke pocnam da treniram da mozam da izdrzam ![]() ![]() |
|
drakula
|
|
![]() |
|
mia111 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 597 |
e jas sum veke istrenirana da izdrzam-pa i ne mi ostanuva nisto drugo
![]() ![]() ![]() ![]() srcki se -nainteresno e koga ke napravat nekoja belja ti ke pocnis da curis od nervoza i koga ke go primetat toa ko ke plesnat nekoj biser(takticari)abe nemozes da im se lutis |
|
![]() |
|
![]() |
|
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
eh sto ubavo zborete za decata....jas sum uste mlada za da imam deca.....a bi sakala da imam 2,dovolno ke bide :) i onaka imam mnogu obvrski odkolu skoloto i rabotata...
pozdrav i neka vi se zivi i zdravi decata |
|
![]() |
|
![]() |
|
Синдарела ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Бањана Пепелашка Регистриран: 06.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2604 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
mia111 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 597 |
STVARNO SE ANGELCINJA-NEMA NISTO PO MILO I PO CISTO OT DETE
|
|
![]() |
|
![]() |
|
vatrena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јули.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 607 |
imam kerkicha.....ne planiram poveke....
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Zoki_S ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 2757 |
ДВЕ ДЕВОЈЧИЊА- БЛИЗНАЦИ
ЕДНО МАШКО ТАКА ПЛАНИРАМ ![]() |
|
![]() |
|
rebeka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јуни.2005 Локација: Austria Статус: Офлајн Поени: 347 |
DVE
|
|
mnjkl |
|
![]() |
|
meco ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Canada Статус: Офлајн Поени: 147 |
Bi sakal da imam 5 deca.I iskren sum mnogu sakam da imam deca i veke si zamisluvam i kakvo kombe bi kupil opremeno samo za niv. Arno ama zena mi bi mi rekla ako gi ragas ti
![]() |
|
![]() |
|
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Fala za iskrenosta |
|
![]() |
|
![]() |
|
vinozito ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 36 |
Јас имам едно детенце и доволно ми е! За сега би рекла. Супер
антидепресант! Нема време да бидеш депресивен или нервозен! А тек да
имав две или три цело време ке бев high како да сум се надувала
марихуана ...
|
|
Vinozito
|
|
![]() |
|
leontina ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 295 |
pa kolku sto ke mi dade gospod |
|
![]() |
|
Pravoslavie ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1732 |
сакам син и ќерка. ДАЈ МИ БОЖЕ!
|
|
Да погледнеме околу нас, таму има МНОГУ СТРАДАЛНИЦИ. Да им помогнеме!
Оди на подфорумот Хуманост на дело Запамети, ЉУБОВТА ДЕЛОТВОРИ!! |
|
![]() |
|
Delfin ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
TRI SAKAM TRI...........
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 15> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |