|
Секс-со кондом или без ? |
Внеси реплика | страница <1 1314151617 24> |
Автор | ||
kiki_kiki
Сениор Регистриран: 21.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1267 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
i ja sum vo dolga vrska, pa mora zasita be dechko, nema da ragam ushte sega deca da mu se nevidi. sho e sigurno, sigurno e. Изменето од IQ - 09.Јануари.2009 во 18:13 |
||
kiki_kiki
Сениор Регистриран: 21.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1267 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pa neka pazi toj sto e so tebe
|
||
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
od mnogu pazenje, se ozenija na 16 godini.
da ne objasnuvam po sto pati deka maz ne mora da ejakulira za zena da ostane bremena, bidejki i vo technosta koja shto izleguva prethodno moze da ima spermatozoidi. amli se shansite se bramenost ama sepak postojat. pamet u glava, "mushamka" na onakvoto i da ne te boli glava najubavo |
||
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Точно, пази се колку сакаш дури и да си најискусен ако реши да бидеќе биде , некогаш не можеш да ја измамиш природата , точно е дека и во гениталните течности кои се излачуваат за време на сексот може да постои траги од сперма уште пред да дојде до ејакулација. Така да секој сексуален однос без заштита, кој се заснова на долго искуство и контрола се потпира на 50% сигурност и 50% среќа од несакана бременост. |
||
zaguben
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 3387 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
hahaha ne im svetam no so nekoi luge sto se druzam otvreno zboruvame za nasiot seksualen zivot A za sveteneto dovolno im e edna sijalica :) ili neonka :)hahaha |
||
igi 3
Сениор KVO VADIS Регистриран: 30.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 18736 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Kondomo se stava za zastita.Dali taa zastita e od bolest ili od pretpazlivost da se spreci ne sakana bremenost.Znaci go odobruvam sexot so kondom,ama poveke sakam ful kontakt
|
||
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
FULL CONTAKT
|
||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Odnos so kondom e isto .........................??? Da ,mi tekna .................kako da lizes sladoled preku prozor
(imas sladoled pa gjamot pa ti na gjamot liz, liz , liz ........go gledas golem ubav sladoledot , sladok ......... dali go oseti preku gjamot??????) |
||
polzavce
Сениор Регистриран: 14.Октомври.2008 Локација: Angola Статус: Офлајн Поени: 1325 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ц,ц,ц,ц,ц,ц...........не ми се верува..........90 % рековте дека практикувате секс без кондом........ Епа после од каде секоја 3 жена у Македонија има ХПВ ( кое предизвикува рак на грлото на матката), хламидија, генитален херпес, трихомонас, ...итн, итн, итн...... Жалосно.........се правиме образовани.......а поима од сексуално образование сме немале......... Под итно сексологија во школите............младиве се сексуално неосвестени.........СОСЕМА уФФФФФ..........НЕ МОЖАМ ДА СЕ ИЗНАЧУДАМ...........неписмени едни........ Ќе ви дојде на глава па ќе користите ама ќе ви биде касно........ |
||
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
po tvojot post zaklucuvam deka se ebes so sekogo, togas mi e jasno zasto se cudis..... |
||
butterflyM55
Сениор ***PEPE*** Регистриран: 17.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3399 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Изменето од butterflyM55 - 12.Јануари.2009 во 09:04 |
||
Единствената работа што стои помеѓу нас и тоталната среќа е реалноста.
|
||
polzavce
Сениор Регистриран: 14.Октомври.2008 Локација: Angola Статус: Офлајн Поени: 1325 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
LouWeed......... не се ебам со секого, имам врска од 6 години и живеам со него ако баш те интересира..........ако сум информирана не значи дека сум ороспија........
Butterfly......... на твоето прашање од каде имаат рак девојчиња кои сеуште немале сексуални односи ќе ти одговорам со контра прашање: А од каде има рак на бели дробови некој кој не пушел цигари никогаш во животот? Сакам да кажам дека во медицината не е секогаш 2+2=4, тука има индивидуални предиспозиции........ А тоа што не сум знаела за трихомонасот се согласувам.......тоа само покажува дека сексологијата во училиштата добро би ни дошла........доколку ја имавме се разбира.......... така остро го составив претходниот пост со цел да се освестите што пишувате. Ова го читаат и млади луѓе кои сеуште не започнале со сексуални односи, а на кои вашите видувања, шеги и сериозни ставови би можеле да им влијаат на понатамошното однесување......... |
||
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
samata si go dade odgovorot, zasto "nie" se furame bez guma.... |
||
Внеси реплика | страница <1 1314151617 24> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |