![]() |
|
За зависници од chat |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 7> |
Автор | |
superboy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Добар човек Регистриран: 08.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 103 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 10.Август.2008 во 16:18 |
Овде може да се помогне за зависниците од chat затоа што заради тој обичен чет може да се расипат очите,да се искриви грбот,да се расипе компјутерот и што уште не.Ги предупредувам највеќе mIRC-aчите и сите од Идивиди chat.
Изменето од Delfin - 17.Јануари.2009 во 12:55 |
|
![]() |
|
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
и што сега?
треба центар за рехабилитација да отвориме? |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
![]() |
|
dark ![]() Сениор ![]() Регистриран: 28.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 247 |
pozelno e
|
|
faster then light :D
|
|
![]() |
|
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
луѓе кои ги пука криза за тастатура, ќе им препорачаме да свират на клавир
|
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
![]() |
|
Shaxito ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 260 |
Mirc NEmam otvoreno 1 mesec :D Ali mn mi e krvoooo radi USeritee :S ..... .... Jbg
Inaceee Ne znam da postoi lek za Ovoaaaa Krizava sto me faka :) |
|
''Ceni se samiot ako sakas da te cenat i drugite''
|
|
![]() |
|
igi 3 ![]() Сениор ![]() ![]() KVO VADIS Регистриран: 30.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 18736 |
Ne e toa tolku strasno postrasno e kako da se odviknes od chat???
|
|
![]() |
|
Ssssssssssssss ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 197 |
Kako mozete da idete be uopste na chat gluposti hahahahhahahaa
|
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
JAS VEKE STANAV ZAVISNIK A VIE?????
![]() |
|
![]() |
|
igi 3 ![]() Сениор ![]() ![]() KVO VADIS Регистриран: 30.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 18736 |
Ne stanuva zbor za zavisnost nego kako da se odviknes od chat.Toa mislam deka e potesko.Eve probuvam ama tesko mi odi ne znam kakov kraj ke ima.
![]() |
|
![]() |
|
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
hahahaha najde koj da kaze ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a ti si sega na chatot , hihihiihi ![]() |
|
![]() |
|
Nikoj ne mi kaza kako da se odviknam od chat.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
karamandi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 1496 |
igi veke si stanal zavisnik
![]() ![]() |
|
![]() |
|
karamandi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 1496 |
cccccccc ova e nova fora na ssssss ![]() |
|
![]() |
|
ВАЖНА ![]() Сениор ![]() ![]() Оптимист Регистриран: 09.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1664 |
Хехе јас не сум зависник од чет идивиди ама од мирц даааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 7> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |