![]() |
|
Провокација |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1415161718 20> |
Автор | |
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A shto mislish za onoj drug vid na provokacija igi...onaa fina provokacija od sprotivniot pol?
![]() |
|
![]() |
|
mmomirovski ![]() Сениор ![]() Регистриран: 15.Септември.2008 Локација: Tuvalu Статус: Офлајн Поени: 1219 |
Во ограничена количина и правилно насочена провокацијаta може да биде и симптатична...
|
|
![]() |
|
igi 3 ![]() Сениор ![]() ![]() KVO VADIS Регистриран: 30.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 18736 |
Uf gi sakam tie provokacii
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Igi gi sakam i jas provokaciite
![]() |
|
![]() |
|
igi 3 ![]() Сениор ![]() ![]() KVO VADIS Регистриран: 30.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 18736 |
Samo zavisi kakvi provokatori ima.
|
|
![]() |
|
Zavisi od umeshnosta za provokacija igi ...moze i simpatichno da izgleda
|
|
![]() |
|
DAC23 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 357 |
provocirajte me samo me provocirajte da vidite sto mozam da napisam
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Zborime za slatki provokacii Dac 23
|
|
![]() |
|
Za onie
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pa na koj ne mu godat takov vid na provokacii?
|
|
![]() |
|
Ne znam na koj ne mu godat ama jas prosto gi obozavam
![]() |
|
![]() |
|
Ima provokacii so gestovi so zborovi so dela ili preku treta licnost.Postojat poveke vida na provokacii od koj se dobri
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
KOLKU MRAZAM PROVOKACIJAAAAAAAA.ME VADAT OD TAKT PROVOKACII I PROVOKATORI
![]() |
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Me provocira koga nekoj se pravi deka ne me slusa i izgledam kako spikerka sto kazuva dosadni vesti koi nikoj ne gi sledi.
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1415161718 20> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |