IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Викање
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Викање

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 23456>
Автор
Порака
lea_l Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 23.Октомври.2008
Статус: Офлајн
Поени: 107
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај lea_l Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Ноември.2008 во 02:47
me faka histerija ako mi se razdere nekoj
alergicna sum na vikanjeeee
Кон врв
Farfalla Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Октомври.2008
Поени: 27
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Farfalla Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Ноември.2008 во 23:51
NE TOLERIRAM VIKANJE...NE MU VIKAM NE NI SAKAM DA MI VIKA
AMA TOA STO MI GO NAPRAVI DENESKA...MN TESKO DEKA KE MU GO PROSTAM
I'M A SUPER GIRL...AND SUPER GIRLS DON'T CRY
Кон врв
Mala Budala Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Јануари.2009
Локација: Macedonia
Поени: 42
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mala Budala Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јануари.2009 во 14:58
Originally posted by lea_l lea_l напиша:

me faka histerija ako mi se razdere nekoj
alergicna sum na vikanjeeee
if you break my heart l'll break your face
Кон врв
THEPRINCESS Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 29.Декември.2008
Поени: 4676
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај THEPRINCESS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јануари.2009 во 15:18
ni se deram ni sakam da mi se derat, se moze da se re6i na miren nacin, ako ne moze na miren na4in onda - ZBOGUM
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јануари.2009 во 15:19
pa znam da se izderam ako sum nervozna голема%20насмевка mislam deka sekoj nekad znae da povisi tonне%20знам
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
THEPRINCESS Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 29.Декември.2008
Поени: 4676
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај THEPRINCESS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јануари.2009 во 15:25
Originally posted by blueprayer blueprayer напиша:

pa znam da se izderam ako sum nervozna голема%20насмевка mislam deka sekoj nekad znae da povisi tonне%20знам

dobro sea epten ako si iznerviran moze, ali da se deris za se i svasta ne biva
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јануари.2009 во 15:29
dobro ja mislev u granica na normala голема%20насмевка
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
ANITA11 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Јануари.2009
Поени: 21488
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ANITA11 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јануари.2009 во 18:45
ALERGICNA SUM NA VIKANJE I DERENJE
Кон врв
ANITA11 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Поени: 21488
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ANITA11 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јануари.2009 во 21:05
Кон врв
igi 3 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
KVO VADIS

Регистриран: 30.Ноември.2008
Поени: 18736
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај igi 3 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јануари.2009 во 21:49
Najmalku sto sakam e da vikam,ama koga me izvadat od kontakt znam i te kako da se razderam
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јануари.2009 во 21:52
Originally posted by One Million One Million напиша:

Problemot e so,se sto saka da mi kaze i so go iznerviralo na nekoj nacin kaj mene,mi go kazuva so povisen ton,i toa strasno me nervira.

ako sega ti vika
posle koga kje dobie garanten list i upatstvo za upotreba kje te tepa
nekako ide edno uz drugo, toa e uvod u agresija

ono ne e nekoe pravilo, no jbg se slucuva

a dali te saka????
ne ne te saka oti , ljubovta zabravuva sama po sebe nerviranje

ima pravila i edno od niv e

KOGA TE SAKAM NEMOZES DA ME IZNERVIRAS ILI POVREDIS

SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јануари.2009 во 22:04
Cek da mi tekne komentar..............????
Eve ne strese zemjotres pred nekoj den ........slab ama se uplasivme....pozelno e da ima slabi, pocesti, kako izduvni ventili za da ne udri silen katastrofalen...........eee!!! dragi moi taka i so vikanjeto.............
Mora malku vikanje ......se razbira do odredena decibelna granica da se oslobodi negativnata energija da se dade do znaenje deka ne ni e sveedno , deka imame pravo na glas .....a posle toa .......posle dozd sonce gree ............ ke ni bide poslatko !!! Proverena rabota
Кон врв
zaguben Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Поени: 3387
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zaguben Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јануари.2009 во 22:14
TREBA SAMA DA PROCENIS DALI SAKAS DA GO POMINES OSTATOKOT OD SVOJOT ZIVOT SO TAKOV COVEK.
DOBROE SEA ZA SEA STO SAMO VIKA DA NE POCNE I DA TEPA E TOGAS KE BIDE PO VUCI PO TEGNI
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јануари.2009 во 22:18
Originally posted by bijonse bijonse напиша:

Cek da mi tekne komentar..............????
Eve ne strese zemjotres pred nekoj den ........slab ama se uplasivme....pozelno e da ima slabi, pocesti, kako izduvni ventili za da ne udri silen katastrofalen...........eee!!! dragi moi taka i so vikanjeto.............
Mora malku vikanje ......se razbira do odredena decibelna granica da se oslobodi negativnata energija da se dade do znaenje deka ne ni e sveedno , deka imame pravo na glas .....a posle toa .......posle dozd sonce gree ............ ke ni bide poslatko !!! Proverena rabota

koga dvajcata se sakat i postoi ljubov izmegju niv
treba izduven ventil???
od sto izduven???? изненадување

Изменето од anakin - 11.Јануари.2009 во 22:19
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 23456>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,172 секунди.