|
Мој став за хомосексуалноста |
Внеси реплика | страница <1 4041424344 103> |
Автор | ||
SrboLegendaRSK
Нов член Регистриран: 30.Октомври.2008 Локација: Byelorussian SSR Статус: Офлајн Поени: 33 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Доволно добро разбирам македонски за да сватам будала кој што одобрува нешто што е богохулије,нешто што е болест.Али како сакаш живеј си така све ќе се суди на крајот.Педерите се болест!
Изменето од SrboLegendaRSK - 03.Ноември.2008 во 17:32 |
||
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne e bolest nesto sto Bog go zapisal vo genite, gospodin "sovrsen"!
|
||
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sosema nepotrebna tema ....sekoj ima pravo da bide onakov kakov sto saka i kako sto e sozdaden .... grev e da gi hulis a ne prifatis onakvi kakvi se ......
|
||
Lady Blue
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Sekoj ima pravo na izbor....a tie koga veke go nepravile kako takov ...neka si go nosat tovarot na svoj grb .... jas nema nitu da im precam nitu da im pomagam
|
||
SiReNaTa
Сениор Регистриран: 25.Ноември.2008 Локација: Switzerland Статус: Офлајн Поени: 257 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
za nekoj e tovar za nekoj ne |
||
ZoraNaSlobodata
Сениор Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3392 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ama nikoj ne koristi sapun koj prenesuva sida
|
||
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
|
||
doriangray
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Абе ајде, демек само хомосексуалците имаат СИДА... Свашта ќе чуеш од луѓево! |
||
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
||
ZoraNaSlobodata
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Da ama mora da se soglasis deka najgolemi prenesuvaci se tie,potocni bisexualcite.
|
||
|
||
skywaker
Сениор Регистриран: 11.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 96 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
gospod dal na zemjava ADAM I EVA ne dal ADAM I ADAM
jas sum protiv geystvoto |
||
doriangray
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Сонце златно, како прво Господ не постои (ако веќе веруваш во него и го почитуваш, напиши го со голема буква). И уште нешто, кога хипотетички би постоел, ако тој е создател на се, аналогно ги создал и хомосексуалците (а тој како безгрешно суштество не би правел такво нешто ако е погрешно). Како второ Адам и Ева не постоеле, тоа се библиски митолошки суштества, со кои се залажуваат децата од предучилишна возраст. Како трето, сето ова е дело и креација на природата. |
||
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
||
doriangray
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Глупости на квадрат! Не можам да се согласам затоа што не знам, не сум компетентен да кажам (бидејќи не се бавам со обработка на статистики). А најголеми пренесители на ХИВ/СИДА и други СПБ се сите личности кои имаат незаштитен однос (тоа барем со сигурност можам да го кажам ). |
||
||
doriangray
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
geystvo -> Хајлајт! Најнов збор, кој мора да најде соодветно место во мојот вокабулар. |
||
||
ZoraNaSlobodata
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ти ова го збораш од памет,како навиен.Најинтересно е што ТИ немаш докази дека тие НЕ постоеле,додека ја имаш најстарата печатена книга на светот во која е забележано постоење на сето ти што не веруваш дека постои. Исто така Бог не ги создал хомосексуалците,туку луѓето од кои произлегле хомосексуалците. Ама сепак јас мислам дека не се тие криви поради тоа што имаат хормонски пореметувања.И не треба да се задеваа се доколку не почнат да се експонираат. |
||
|
||
skywaker
Сениор Регистриран: 11.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 96 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
taka se veli zboro jas sum ateista inace a ako nejcis GEYSTVO togas neka bide PEDERIZAM |
||
Внеси реплика | страница <1 4041424344 103> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |