|
Љубов преку интернет |
Внеси реплика | страница 123 19> |
Автор | ||
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 10.Јануари.2009 во 14:15 |
|
Што мислите за оваа тема?
Можно ли е или не? Дали вие сте почуствувале интернет љубов ? Јас ја почувствував на кратко. Но не беше тоа,она што го очекував.Па ве прашувам: Дали опстануваат таквите врски? |
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ubava tema ......
imalo , ima i kje ima ................. takvite vrski opstanuvaat i kje opstanuvaat samo dokolku se ima " sluh " ..... ne samo za svoite obvrski , tuku i za onoj od drugata strana ........... sekogas koga ima razbiranje , ima i ubavina vo toa sto se zivee ....... ne rekle badijala deka kaj sto ima sloga , ima i boga
|
||
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ehh ovoj gjavolski internet,koj li go izmisli...sum slushnala prikazni od tipot ...Go zapoznav na internet,mi beshe smeshno se dodeka ne mi se sluchi i na mene istoto,samo ne mi e bash prijatno koga tatko mi veli:imam zeta sa interneta
|
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
jas po kojznae koj pat kje ti repliciram ..... vo ist stil .... NIKOGAS NE VELI NIKOGAS
|
||
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Da,taa izreka dobiva smisol sega
|
||
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Љубов преку интернет??? Зошто да не?Интернетот е уште еден начин за запознавање на нови луѓе,делиш размислувања со тие луѓе,наоѓаш заедничи јазик со некои од нив,исти ставови,сваќања,размислувања...Луѓето вака , без визуелни пречки,се послободни,повеќе се отвараат,се поопуштени...Нормално,никогаш неможеш да бидеш сигурен дали се навистина такви какви што се претставуваат,ама затоа пак,после некое извесно време на допишување,после неколку милиони приватни пораки веќе и сам можеш да створиш сопствено мислење за личноста.Се што ќе се случи потоа нема врска со нетот...Станува реален живот. И да, НИКОГАШ НЕ ВИКАЈТЕ-НИКОГАШ! |
||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
kolku e ubavo koga kje se procita uste eden ubav komentar ... ubavo razmisluvanje i gledanje na nestata
|
||
igi 3
Сениор KVO VADIS Регистриран: 30.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 18736 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Na internet Ljubovta i nema kraj
|
||
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
IGI I TI SI SE ZALJUBIL PREKU INTERNET?
|
||
zaguben
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 3387 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
nikogas ne mi se slucilo ljubov preku internet no seuste sum mlad ima vreme
|
||
mmomirovski
Сениор Регистриран: 15.Септември.2008 Локација: Tuvalu Статус: Офлајн Поени: 1219 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
seka
Сениор Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
mozno e, realno e, uspesno e |
||
Razumot e skapocen kamen koj najubavo sjae vo ramkite na
skromnosta. |
||
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Мило ми е за луѓе што успеале.Никогаш и никаде не е срамно да поверуваш без да видиш, таква е верата во Бога,таква е и љубовта.Дури би рекол за тие што успеале,дека напишале бајка која ќе ја имаат за себе и за своите поколенија ко пример дека среќата не знаеш од каде ќе те огрее,а сето она што им се случувало за да до тоа дојде дека е единствениот начин да тоа се најде.
Или да мислам можно е,може оти знам и примери. |
||
karamandi
Сениор Регистриран: 19.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 1496 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pa da moze da uspee dokolku veruvas vo nea znam za nekoi primeri.
|
||
Внеси реплика | страница 123 19> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |