IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Мистерии и астрологија
  Активни теми Активни теми RSS - ВУДУ магија
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ВУДУ магија

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 678910 11>
Автор
Порака
Ghost Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Universe is my limit

Регистриран: 30.Септември.2005
Статус: Офлајн
Поени: 6109
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ghost Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јануари.2006 во 02:46
јас не газам бре лелеееее  tra la al ala al a hahahah grgrgrgr
 и ти да јадеш свинско опавче, а не само јас слушна????????
    MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION          
Кон врв
joki Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Август.2005
Поени: 2548
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај joki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јануари.2006 во 02:49
da...samo me karas paaaaaaaaaaaaaaa....
Точачиња.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Universe is my limit

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ghost Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јануари.2006 во 19:37
леллееее дојди јокичке да ти дам бакнеж ајде, не ми плачи само, заприај она фонтанине жити се  ќе ти ја растурат шминката не за друго
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај joki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јануари.2006 во 22:38

Ќути...ти сега ке ми ставаш креон...ама ај, за бакнежот се е простено...ама појке вака да не ми прајш...добро бате...не знма ни бате дали си ми веке од ова склерозава...

Точачиња.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Universe is my limit

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ghost Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јануари.2006 во 02:01
бате сум то бре аман, освен ако не си пијана па не знаеш шо праиш мајке ми  во тој случај не гарантирам ништо, односно јас сум невин

Изменето од Ghost
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај joki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јануари.2006 во 02:03
покрај то дека си невин...јас знам дека не си ...и немој мене сирење офчо да ми продаваш....бате....LOL
Точачиња.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Universe is my limit

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ghost Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јануари.2006 во 02:06
па нормално бе даде, кога добро знаеш дека јас работам со козјо сирење, поретко со кравјо но никогаш со овчо ц  ц  цц    ц  зато што овците секој ден се колат веќе  и нема време за сирење јеби га
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај joki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јануари.2006 во 02:08
а кравите зќш не ги колите?????па не е фер....дискриминација...срамота....па и тие се кутри...сакет да почуствувет ноже...не само рака која ги молзит....
Точачиња.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Universe is my limit

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ghost Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јануари.2006 во 02:10
епа ние сме за заштита на животните јеби га
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај joki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јануари.2006 во 02:14

не го јебам....јас сам невина....LOL

уште еднаш срееееееќен роденден...

и јас морам да одам пошо утре во 6 и пол требит да станам....ми се спијаааааааат....ај денес не те гњавам со приспивни бате..да не ми се мачиш....другпат две одеднаш ке ми раскажиш....

Точачиња.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Universe is my limit

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ghost Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јануари.2006 во 02:15
ехххххххххххх, затоа си срцко  и јас за кратко бегам, пошто и јас сабаље треба да станам у 7 саатот  убави сни јоки и се читкаме наскоро многу наскоро
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај joki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јануари.2006 во 02:17
чаосссссссс 
Точачиња.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Universe is my limit

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ghost Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јануари.2006 во 02:34
е ајде де, како и по обичај остај ме на цедило  ај гитла на спиење
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај joki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јануари.2006 во 09:57

Originally posted by Ghost Ghost напиша:

е ајде де, како и по обичај остај ме на цедило  ај гитла на спиење

е баш зато шо ме избрка така неубо на спање....гитла на спиење....се успаф  сабајлето и не ојдоф таму кај шо тре*еше....ама ај не ми ти викам денес бате....роќендан ти е.....еееееее ми порасна батето....кој го гледат сеа...!!!!!

Точачиња.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 678910 11>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,188 секунди.