|
Survivor Србија |
Внеси реплика | страница <1 7891011 42> |
Автор | |
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не сакам да ја расипам забавата ...
ама ќе победи... Дуле... упс..јбг... |
|
la fille
Модератор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
haha...a se si mislev deka ke ja isfrlat Maja
|
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa nemanja e posilen od maja zatoa nego prvo. ne gi gledam veke
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
doriangray
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Значи дефинитивно стануваат се поглупи и поглупи штом го исфрлиле Росиќ... |
|
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
tokmu taka
|
|
|
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И овие веќе претеруваат...очигледно не е да победи најдобриот во сите вакви операции... лаги,превари,меѓусебни договори,задкулисни игри...
Веќе и самите натпреварувачи си знаат редот по кој ќе испаѓаат... Да се дочистат натпреварувачите што останаа од племето Рока(така беше мислам),па после како ќе одлучат Буги и Дуле ќе се игра... ма дајте... овие барем својски се измачија...така да-кој и да победи-со алал да си ги арчи парите |
|
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da go primetiv i ja toa uste od poodamna deka se se temeli na lagi i prevari,pa rekov ne go gledam,ama prodolziv..e eve ti sea pak takvi raboti..stvarno ne e ubavo toa so go pravat..by the way vidiv nesto infuzija primase nekoj,dali bese Vanja ili mi se vide taka..sto se slucilo?? |
|
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ДА ВАЊА МАНДИЌ
АМА НА КРАТКО ВИДОВ И ЈАС ШТО И КАКО, ВАЉДА ЌЕ ИМА У ПОНЕДЕЛНИК |
|
BisernA
Сениор Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
вчера за прв пат целото го изгледав.... ама се глупи да не речам... ги исфрлаат најјаките... а тие од продукција им ги ставаат во некојаси комисија... и кога ќе треба победникот да се одлучи... тие сигурно нема да гласаат за тој што го исфрлил.....
|
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
леле бе луѓе зошто гледате вакви глупости? барем ако ништо друго македонска да беше емисијава
|
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
THEPRINCESS
Сениор Регистриран: 29.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pa ne e loso 6outo spored mene, dobro e za gubenje vreem pred tv.
|
|
One_lovE
Сениор Ветеринарка Регистриран: 10.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 124 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мене ми е фаворит Вања Мандиќ.
Па сега евенутално ако успее тој женски сојуз што Мандиќ сака да го направи. Само на тој начин таа и Маја ќе опстанат. На Хана и пукна филмот, може и Радиќ ќе се согласи. Ако се паметни ќе се согласат за да ги исфрлат според мене прво Буги и Рале. Ептен ме нервираат. А за тој што кажа дека Дуле ќе победи, мислам дека погрешно си разбрал. Уште не е избран победникот. На крај публиката ќе гласа за последните двајца што останале. Тоа може да го видите на официјалниот сајт на Survivor. Самите натпреварувачи имаат потпишано договор дека не треба да кажат, да изјават т.е. кои се тие. Затоа што познато е дека тоа се е снимено летово во Панама. |
|
jenny
Сениор Регистриран: 23.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 144 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas imam informacija deka pobednikot e Nemanja Pavlov.
Inaku mi se dopaga Survivor i redovno go gledam. |
|
Ljubovta e centar na Univerzumot
|
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Е баш ми е мило што Маја сепак остана
Оној Рале и тој мајмунот со плавана кравата не можам да ги сварам |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 7891011 42> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |