|
Бисери на професорите |
Внеси реплика | страница <1 1011121314 16> |
Автор | |
THEPRINCESS
Сениор Регистриран: 29.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
1.ako prodolzis da se glupiras ke ti ja namalem edinicata
2. Imate li 4ustvo za oset 3. deca vas so mokor 4arap ve imat li tepano 4. aj da go e**b nikoj li ne nau4i za deneska |
|
Wonderful_Life
Сениор Амбициозна Бебушка Регистриран: 30.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7264 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Za vreme na zemjotres profesorot ni rece:
deca ne se plasete jas se plasam |
|
Емче Кремче
Група Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 59 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ova mu e na nasiot nastavnik po fizi4ko kako so mu e na Svarceneger "I'll be back" u Terminator;
"Море мало, ако те фатам, че те растепам, три дена нема да знаиш каку се викаш" |
|
Емче Кремче
Група Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 59 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Leleeeeeeeee... Toa i kaj nas go imaat negde lupnato ama neznam koj |
|
DarlinG
Сениор *Lara*Croft* Регистриран: 09.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1621 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mojot profesor po informatika(da bide pozdraven)sekoj cas ni ja kazuva negovata vizija za nego...
''Sigurno, ste slushnale, deka jas sum aroganten, prepotenten, samobendisan....Epa da znaete deka ne ve izlazale.'' |
|
|
|
polzavce
Сениор Регистриран: 14.Октомври.2008 Локација: Angola Статус: Офлајн Поени: 1325 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Овие се од мојот професор по филозофија:
- За утре да сте се изнафилозофирале и филозофијата да ви тече во сите крвни садови и тенџериња ( да ги научиме лекциите) - Што си се загледал така замислено низ прозорот, па натаму не е крајот на светот - Зошто еден ден не заборавиш да заборавиш? Го обожавав...........идол ми беше......... |
|
polzavce
Сениор Регистриран: 14.Октомври.2008 Локација: Angola Статус: Офлајн Поени: 1325 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Професорот по информатика стално не прашуваше: Ти чија си?, а ова у превод му значеше: Како се презиваш. |
|
Lithium
Сениор Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Класната кога рече:
- Деца, сега ќе стават компјутери во училницава за секое дете и ќе учите по некоја програма Lineks ( а тоа е линукс ) и ние сите се згазивме од смеење |
|
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
|
tamara1990
Сениор Регистриран: 04.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 293 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Profesorkata po makedonski nesto ni diktirase a nie pisuvavme...I vo eden moment prestana pa glasno izvika``ALERGIJA``nie site taka zacudeni se poglednuvame megju sebe no sepak pisuvame,i pak se slusna nejziniot glas``SE IZVINUVAM UCENICI,NE ALERGIJA,ALEGORIJA``
|
|
tamara1990
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
``Sedi miren oti ke ti dojdam i ke te zalepam za glupata``
Biser na klasniot od 5 do 8 Abe vidi go be vidi go padobranec eden,abe ti dojdam vidot po zemjata ke si go baras Ne pametam od koj profesor bese |
|
tamara1990
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ti mori...ti ti na treta klupa,so si se razdrndala?Singapurska gatacko edna...
ucenik:Profe Vardar niz Veles li tece? Profesorot:ne bre ne so ti e tebe?Pa Vardar niz Veles tece... |
|
BisernA
Сениор Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
талентираната што ме учи да множам математика... не ни ја викам професорка...... госпојце најарно
значи... госпојцата множЕ и деле и ѕвончето ѕвоне... не ми се верува кој талент е... |
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
... terajte vie seir na profesorite... pa stvarno nema smisla... a ako profesorite fatat da teraat seir... a
|
|
ВАЖНА
Сениор Оптимист Регистриран: 09.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1664 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зш да нема смисла? Нека се испразнат децата. Штета што мене е ми текнува некој кикс а ги имаше многуу
|
|
Внеси реплика | страница <1 1011121314 16> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |